Şubat 'ta anne olacağım:)

selam kızlarrrrrrrr

nasılsınız bakem bebişler nasıl kilo mevzusu acılmış ben hıc kılo almadım cunku hıc yıyemıyorum resmen ölüm diyeti herseyden midem bulanıyo

ayyüzlü hoşgeldin bacım bulantılar devam mı senin hala ben 1 haftadır toparlamaya başladım çok şükür artık aşerme moduna geçtim🙂 eminecim haftaya bebişi gördüğünde öpersin teyzelerinin yerine ben ay sonunda giderim artık heralde bu arada doğru söylüyosun kilidi kapıyı geçtik duvar örsek işlemez heralde

unforgıven.....daffodil..sonucalrınızın guzel cıkmasına sevındım kızlar.....kılolarıda takmayın yawww bı sekılde verecegız artık....bende almadım kılo gıttıgımızde tartıldım doktor normal almamıssın dedı.....bakalım....neolcak ılerleyen aylarda...
emınecım ınsallah guzel haberler verırsın bıze...bende haftaya cumartesı tekrar gıdecegım...test sonuclarımız cıkmıs....hem muayene hem testı gosterecegım....bu sefer daha heyecanlıyım cunku daha ıkı hafta once gormustum bebısımı..testın bahanesıyle ohhhh bıdaha gorecegım🙂

Ay öpmezmiyim teyzesi.... bizim cocuklarda ammada $ansli, bi sürü teyzeleri var 🙂
bende hic bi seye a$ ermiyorum yaaa, ne gicik 🙂 bi canim taze kestane istedi, onun icinde daha beklemem gerekiyor...

ohhhh iki haftada bebeyini görceksin, biz burda 3-4 Hafta bekliyelim 🙂 Insallah testlerde cok iyi cikar. benim haftaya önemli bi kontrolum yok aslinda, Idrar, tansion, kiloya bakcaklar, ama ben yine özel ultrason yaptircam, bakalim ne yapiyor ufaklik 🙂

sanada hayirli ramazanlar 🙂 kiz 3 kilo normal degilmi ? ben bi haftadir tartilmadim, en son 1 kilo almistim, acikcasi korkuyorum tartilmaya, bu ara fazla hareket edemiyorum 🙂
canım aslında ilk üç ay en fazla 2 kilonun normal olduğunusöylüyolar.bide ben tatile çıkmadan önce iyi gidiyodum tatilde 3 haftada 2 kilo alınca drdan ikazı aldım 🙂

inş. test sonuçlarında iyi çıkar canım. ne güzel bebişide görürsünüz belki cinsiyetinide gösterir 🙂 inş. canım veririz bu kiloları olmadı zaten zayıflama topiğine geçeriz doğumdan sonra 🙂

canım aslında ilk üç ay en fazla 2 kilonun normal olduğunusöylüyolar.bide ben tatile çıkmadan önce iyi gidiyodum tatilde 3 haftada 2 kilo alınca drdan ikazı aldım 🙂

ayarlarsin bi $ekilde... napalim acikiyoruz 🙂
ben nerdeyse 2 hafta olcak tartilmiyorum... baslarda bende cok iyi gidiyordum ama son haftalarda bozdum galiba 🙂

ne güzel canım seninde randevun yaklaşmış.inş cinsiyetini öğrenirsin🙂.benim daha 2 haftam var 🙁