Şubat 'ta anne olacağım:)

oo masallah erken hissetmeye baslamissin, bi iki hafta icinde dahada belirgin hissedilir ne güzel...ay ben nezaman hissetcem acaba

aslinda bi haftadir ara ara birseyler oluyordu ama erken diye ciddiye almiyordum 🙂 bugün cok fena... az önce yine basladi, hala dvm ediyor. hafif pit pit diye atiyor. dedigin gibi bi kac haftaya iyice belli olur...

ayy maşallah yaa çok güzel değilmii cnm yaa benm daha çok var emine bence senin erkek geliyoo erkenden tekmelemeye başlamış seniii

canim herkez erkek diyor, kesin kiz olur 😀 .... tekme degilde böyle nasil desem... icinde sanki kelebek ucuyormus gibi oluyor 🙂

geçmiş olsun canım.aman bebişe ve kendine dikkat et hamilelikte drlar ilaç kullanmayın diyolar.ilerlerse sen yine druna sor.ben üşüttüğümde ballı limon içiyorum çook iyi geliyo.doğal yolları dene inş. ilerlemez 🙂aynı sorun bende de var.geceleri uykusuzluk başladı bile 🙂

hadi gözün aydın canım.bebişini de görmüşsün darısı bizlere.inş. test sonuçlarında çook iyi gelir.zaten ense ölçümü normal olunca testte normal çıkıyo.

selam kızlar..ben bugün çook halsizim ve belim ağrıyo ya 🙁 bebiş büyüdükçe belirtiler azalır diyodum ama bende tersimi olacak ne 🙂 haftaya salı randevum ve üçlü test zamanı.inş. hayırlısı ile atlatırım.çabuk geçsin günlerde bebişlerimizi görelim artık.çook özledik onları 🙂

canım benim 1.6 çıkmıştı ve ben dr normal olan ne dediğimde bazı hamilelerde 3 bile normal çıkıyo demişti.maşallah değerin güzel boş yere kafanı karıştırma 🙂

canı çok saol bilgiler içinn ayy daha bi rahatladım şimdi zaten Rabbime tevekkül edince hiç bişi kalmıyoo önemli olan o. seninde az kalmış görüşmeye annesi ne güzel cinsiyeti bellimiydi canım senin yaa kusurabakma unuttum benn onuda yaz mutlaka belli değilsede bu hafta kesin belli eder kendini yaramazzz🙂inş sonuçlarımızın hepsi güzel çıkar cnm grşmek üzere

inş. canım hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.bizim daha cinsiyetimiz belli değil canım.son kontrolde göstermemişti inş. bu sefer gösterir 🙂 cinsiyeti öğrenebilirsem biraz alışveriş yapacağım artık 🙂

selam kızlar.dün gece hiç rahat uyuyamadım ya.sağ kalçamın üstü ve sağ bacağım feci ağrıdı.haftaya gidince dr soracağım bakalım sebebi neymiş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

selam kızlar.dün gece hiç rahat uyuyamadım ya.sağ kalçamın üstü ve sağ bacağım feci ağrıdı.haftaya gidince dr soracağım bakalım sebebi neymiş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
geçmiş olsun cnm bebn marifetleri bunlar bizi biraz yoruyo ama şükürler olsun onu verene yorulsakta çok güzel herşeyi yeterki sağlıklı olsunlar 🙂
sor bakalım cnm doktorun belki bişi veriri yada bi öenride bulunur.inş bu kez belli eder annesine cinsiyetinide ccicileri alınır artık bende öğreniyim çok ufak bişiler almak istiyorum en azından ilk cicisini alıp beklemek sonra doğuma yaklaşınca büyük alışveriş inş nasip olursaa

sağol canım büyüdükçe bebiş ağrının boyutuda değişiyo galiba🙂çook şükür bizimleler ya en önemliside o.aslında ikili testte bazı drlar yanılma payıyla tahminde bulunuyomuş ama bizimkiler yanılmayalım diye tahminde bulunmadılar galiba🙂