Şubat 'ta anne olacağım:)

kizlar dün uzun bi aradan sonra tartildim... ayyy okadar cikolata yedim, kesin $i$mi$imdir diyordum.. ama bi kilo almisim, yani toplam 2 kisi almi$ oluyorum... tabii yarin doktorda dahada ner cikar 🙂

kizlar dün uzun bi aradan sonra tartildim... ayyy okadar cikolata yedim, kesin $i$mi$imdir diyordum.. ama bi kilo almisim, yani toplam 2 kisi almi$ oluyorum... tabii yarin doktorda dahada ner cikar 🙂

ee çook süper bi kilo oranı canım.bende 4 kilo aldım 🙂 nette 2 ila 4 arası normal diyodu ama ben dr gitmeden bu sınırı geçeceğim galiba🙂 demek yarın bebişi göreceksin.drdan gelince hemen bizede haber ver.inş. çook güzel haberlerle gelirsin..

ay canim randevum bu aksam, yarin sabahh hemen yazarim size.... insallah bebegim cok iyidir veee uslu dururda orasini burasini gözterir bize 🙂 minigime Simdiden rü$vet teklif etmeye basladim... " bak bize kizmisin erkekmisin gözter sana ciciler alcam, oyuncaklar alcam..." 😀
insallah anneme cekmisimdirde fazla kilo almam, cünkü diyete girmekten nefret ediyorum😀

kizlar benim bebeyim cok fena tarkan hayrani olcak sanirim 🙂 sürekli tarkanin 3 $arkisini dinliyorum... artik bebegimle benim sarkilarim oldu onlar 🙂

kizlar benim bebeyim cok fena tarkan hayrani olcak sanirim 🙂 sürekli tarkanin 3 $arkisini dinliyorum... artik bebegimle benim sarkilarim oldu onlar 🙂

dogduktan sonrada onu dinletir sakinleştirirsin..anne karnında ne dinlerse sonra onunla sakinleşiyolarmış....bende mozart dinletiyorum....ve bol bol baklava yiyorum baklava ustası olcak sanırım

dogduktan sonrada onu dinletir sakinleştirirsin..anne karnında ne dinlerse sonra onunla sakinleşiyolarmış....bende mozart dinletiyorum....ve bol bol baklava yiyorum baklava ustası olcak sanırım

evt öyleymis 🙂 Mozart bendede var ara ara dinliyorum... anneyi ve bebeyi sakinlestiriyormus 🙂
bende cikolata yiye yiye kararcam 🙂
canim seninkinin cinsiyeti belli olmusmuydu??? bu aralar cok unutkan oldumda 🙂

evt öyleymis 🙂 Mozart bendede var ara ara dinliyorum... anneyi ve bebeyi sakinlestiriyormus 🙂
bende cikolata yiye yiye kararcam 🙂
canim seninkinin cinsiyeti belli olmusmuydu??? bu aralar cok unutkan oldumda 🙂

benimki çoktan belli oldu 4 ayda öğrendik biz.oğlum olcak inş......

ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler😀 bende dogru çıktı bakalım.😀.senin cinsiyet daha belli degil sanırım..kaçıncı haftadasın.......

bende hakki ve ayse meselesi icin sordum zaten 🙂 8 haftaya kadar hic tatli yemedim, ama sonra tatli agirlikli oldu 🙂
ben 17 haftadayim, bugün randevum var doktorda... insallah ögrenirim artik... 😀

eee senin artik isimde belli olmustur 🙂

inş. yarın güzel haberlerle gelirsin canım 🙂 bu taktik iyiymiş olmazsa randevu zamanı bende uygulayayım.🙂