Şubat 'ta anne olacağım:)

gözün aydın canım..demek bir prensesimiz daha geliyo.çook tebrik ederim canım.rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.. darısı bize 🙂

canım bnm yaa nasıl evindim mesajını okurkenn Allahım senin gibi taptatlı bi kızın olur sağlıkla inşş arkadaşım.çok şükür Rabbim daim eylein sağlıkla büyüsünler maşallah şubat ayının kızları çoğalıyo erkek yok sanırım henüz carizmada öğrensin bende öğreniim bakalım çok merak ediyorum artık bende sizlerden duydukça içim kıpır kıpır oluyoo öptm cnm dualarında benide unutma bende hepimize ediyorum hayırlısıyla kucaklayalım melekelrimizi

daffodil senin hala göstermedi dimi cnmm edepli bebişşş😀
sanırım kız seninde erkekler erken gösteriyo diyolarr hayırlısı cnm kızlarımız prenseslerimiz çoğalıyoo ayyy ne ciciler olur onlara yaaaa yerim yerimmm öğrenince yaz hemen canım sende merak ediyorum öptm

gözünaydın tatlı cadım 4 ay bitti bi ben öğrenemedim heralde yaw 🙂 bizim ufaklığın göstermeye hiç niyeti yok doğunca sürpriz yapacak heralde inşallah sağ salim kucağına alırsın minik prensesi

gözün aydın canım..demek bir prensesimiz daha geliyo.çook tebrik ederim canım.rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş.. darısı bize 🙂

sagolun kızlar ınsallah....yaw sızınkılerın de gostermesı gerek benden öndesınız daffodıl ve unforgıven....ama merak etmeyın ılk randevuda gosterırler ınsallah hakkaten ınsan merak edıyor.....tekrar sagolun...ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alırız....

drumuz hiç bi tahminde bulunmadı ama bizde kızz bekliyoruz.: )tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsunda öncelikli.bu hafta öğrenebileceğiz inş. tabi bizimki yine naz yapmazsa.🙂bende alışveriş için cinsiyeti bekliyorum sabırsızlıkla.rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin.......

Evet kizlar aksam doktora gitcem heyecan basti insallah hersey yolundadir bebegim saglikli sihhatli hoplayip ziüliyodur icimde...yien doktora gidene kadar esimin basinin etini yiycem bu gidisle alcam eve taksitle bi ultrason o olacak 🙂 dua edin bize olur mu..
belki cinsiyetinide gösterir kimibilir.

canımm hadi ahyırlı haberlerle dön inşşş bebişin içinde hop hop hopluyodur mutlka annesiyle görüşcek sevinçten dört köşedir yaniiii 🙂 bakalım prensmi presnses mii hayırlısı olsunnn

arkadaslarrrr🙂 dün doktordaydik bildiginiz gibi yavrum okadar hareketli ki doktor ölcüm yapmakta zorlandi kafasini gögüs kafesini baldirini vs ölctü ve bana en mutlu oldugum haberi verdi, bebegimin gelisimi olmasi gerektigi gibiymis zamanina uygun, orda bi rahatladim ki anlatamam... 🙂 yarim saat kadar ultrasonla arada bebegimin bacak arasina bakmaya calisti ama ciksss göstermediiiiii, benim bebegim terbiyelidir öyle bacagini acmaz dedim doktora güldük 😀 kisaca bebegim rabbime sükürler olsun ki saglikli kilo alimimda normalmis demir maddemde okadar düsük degilmis kan surubuna dvm dedi doktor. cinsiyete gelince bana kiz gibi geldi bu sefer erkek olsa pipisi görünürdü gibi geliyo gönlümden gecen göbüsümde mi degil mi? bunlari ögrenmek icin bi ay snra yeni haberlerle sizlerleyiz efenim 😀 ay evet ya tam bi ay göremicem bebegimi yine pöööffff...ama olsun saglikli olsun güzel güzel gelissin görmesemde olur

gözün aydın canım.herşeyin yolunda olmasına çook sevindim.zaten önemli olan gelişimlerinin haftasıyla uyumlu olması.bende dr gittim.çook şükür benim bebişde iyiymiş.ama bizde öğrenemedik cinsiyeti.bebeğin pozisyonu tersti ve bağdaş kurmuştu. druma hiçmi bişey söylemeyeceksiniz kız erkek olduğuna dair dedim.hani belki kızdır falan dedim.hiçbişey söylemedi ya. 🙂) ve 1 ay sonra gel ayrıntılı ultrasonu yaparız dedi.