ınsalah canım....ılla sola yatmak ıcın bır gayretın olmasın canım bende oyle tek tarafa yatamam hıc donerım hep...doktorum sag sol farketmez onemlı olan rahat pozısyonun ve sırt ustu yatmaman demıstı....ben sag sol yatıyorum sırt ustu harıc tabı....uzun sure boyle yatacagız artık rahat olmasada....hersey bebıs ıcın🙂hersey bebıs ıcın🙂
benim kiz sag tarafimdan bi türlü ayrilmiyor, o yüzdende biraz sagda yatinca tedirgin oluyorum... iyice $i$tikmi zaten dönemeyiz demi, en iyisi simdi dönelim 🙂
ayyy kizlar dün yine televisyonda dogum vardi, yine dayanamdim baktim 🙂 (alman televizyonlari sagolsunlar herseyi acik acik gözteriyor 🙂 )
kadin cok zorlandiii... bebeyin kalb atislari yavaslamaya basladi... doktor daha fazla beklemicem, ya iyice ikin yada kescem dedi ( yani hani su alt tarafa kesik atiyorlarya) ama son denemede cikti bebek.... 3.500 gr...
ayyy acayipti.... kadin nasil bagiriyor ama....
yaww bu tekmeleme damar atışı gibi bişey mi geçen gece hiç uyutmadı benim maymun pıt pıt vurup durdu 🙂 ben karnıma hafifçe vurduğumda dinliyo elimi çekiyorum 2 dk sonra bi daha başlıyo sağ kasığımda pıt pıt pıtdün akşam yoruldu heralde hiç sesi çıkmadı bu arada göğüslerimden sıvı gelmeye başladı süt gibi araştırdım netten 16.haftadan sonra başlıyormuş ben daha yeni farkettim çok garip yaa mutasyona uğramış gibi hissediyorum
yaww bu tekmeleme damar atışı gibi bişey mi geçen gece hiç uyutmadı benim maymun pıt pıt vurup durdu 🙂 ben karnıma hafifçe vurduğumda dinliyo elimi çekiyorum 2 dk sonra bi daha başlıyo sağ kasığımda pıt pıt pıtdün akşam yoruldu heralde hiç sesi çıkmadı bu arada göğüslerimden sıvı gelmeye başladı süt gibi araştırdım netten 16.haftadan sonra başlıyormuş ben daha yeni farkettim çok garip yaa mutasyona uğramış gibi hissediyorum
bu pitpitlar bi kac haftaya gercek tekmeler olarak geri dönecek 🙂
cokkk eglenceli oluyor ama kabul et...
senin fabrika hizli baslamis, benden sivi gelmiyor daha, ama bayadir ara ara uclari beyaz beyaz oluyor...
daffodil darısı telkemleri heycanla bekleynelrin başına inşşş
kızlar bişi sorcam kıyafetleriniz oluyomu ben normlade 38 giyerdim bide etklerim hep düşük beldir ama artık olmuyoooo🙂
bugün kendime bi elbise aldım kot giyince tam hamişe benzedim yaa süper bi duygu bu Allaha şükürler olsun
bide pantolon üstüne giymeye elbise tarzı ama kısa bi kıyafet aldım ihihi sizin göbüşler daha bi kocamandır artık ne güsell yaa tüm bebişlerimizin sağlıkla büyüyp doğmasını nasip etsin Allah
bu pitpitlar bi kac haftaya gercek tekmeler olarak geri dönecek 🙂
cokkk eglenceli oluyor ama kabul et...
senin fabrika hizli baslamis, benden sivi gelmiyor daha, ama bayadir ara ara uclari beyaz beyaz oluyor...
hadi bakalım inşallah 🙂 hakket süper bi olay içindeki canlının türlü tepkilerle sana geri dönmesi... hep aklım onda ilk 2 3 ay farkında bile değildim hamileliğimin sanki başkası doğuracakmış gibi geliyordu ama şimdi çok farklı hissediyorum galiba ona aşık oldum ben oyy sevsin annesi
daffodil darısı telkemleri heycanla bekleynelrin başına inşşş
kızlar bişi sorcam kıyafetleriniz oluyomu ben normlade 38 giyerdim bide etklerim hep düşük beldir ama artık olmuyoooo🙂
bugün kendime bi elbise aldım kot giyince tam hamişe benzedim yaa süper bi duygu bu Allaha şükürler olsun
bide pantolon üstüne giymeye elbise tarzı ama kısa bi kıyafet aldım ihihi sizin göbüşler daha bi kocamandır artık ne güsell yaa tüm bebişlerimizin sağlıkla büyüyp doğmasını nasip etsin Allah
hadi bakalım inşallah 🙂 hakket süper bi olay içindeki canlının türlü tepkilerle sana geri dönmesi... hep aklım onda ilk 2 3 ay farkında bile değildim hamileliğimin sanki başkası doğuracakmış gibi geliyordu ama şimdi çok farklı hissediyorum galiba ona aşık oldum ben oyy sevsin annesi
aynen valla bebegi hissedene kadar, $aka gibi geliyordu 🙂 halaaa bazen aynanin önünde duruyorum,,, " ya benim bebeyimmi olcak" diye diye soruyorum kendime.... inanamiyorum yaaaaa... $u sert tekmeler gelsede inansam artik 🙂
bugün buraya kimse yazmadimmiii ????
ben yazim bariii 🙂
gerci ne yazacagimida bilmiyorum, hersey bildiginiz gibi... 🙂
ama gece uyurkene bacagima bi krampf, sanci girdikki anlatamam, bu ikinci defa oluyor, hala sizliyor... vucüdda kan artmasiyla ilgiliymis, amaa cookkk fena can yakiyor, anlatamam, kesiyorlar sanki...
ooo canim benim ali$ sen uykusuzluga, ben 5 aydir uyuyamiyorum 🙂
sirt üstü yatmamak lazimmi$, en iyisi sol tarafa... ama bende sag sol dönüyorum bütün gece 🙂 ... buda hami$liyin cilveleri i$te 🙂