Şubat 'ta anne olacağım:)

ben en rahat hep sag tarafimda yatiyodum, simdi sola yatmak icin zorluyorum hatta bugün ilk defa 6 saat kadar sol yanima yatmisim ama kalktigimda sol yanim bi agriyodu uyusmus ne yapacam bilmiyorum ehrbiyerimde yastik var ama ciks yetmiyo ebeye bi sormak lazim bi alternatif var mi karnimiz büyüynce nasil sol yanimiza yatacaz bana simdiden ebbegi eziyomusum gibi geliyo =)

bende iki tarafda rahat uyuyamiyorum, bi oraya bi buraya.... belki $i$ince rahatlariz kizz. ozaman dönmesi zor olur... simdi rahat rahat dönüyorum 🙂
uzun yastiklardan (stillkissen) aldinmi? ben aldim baya oldu, o yine biraz rahatlatti beni....

ay ins rahatlariz, bende aldim kiz onu bacagimin arasina aliyorum bi yastikta belime koyuyorum hatta bazen isi abartik bi yastiga sariliyorum 🙂

ooo canim benim ali$ sen uykusuzluga, ben 5 aydir uyuyamiyorum 🙂
sirt üstü yatmamak lazimmi$, en iyisi sol tarafa... ama bende sag sol dönüyorum bütün gece 🙂 ... buda hami$liyin cilveleri i$te 🙂
gemıs olsun emosum....aynı durumdayım bende gecelerı artık kabus gıbı...uyku yok hıc sag sol derken sadece sabah oluyr...bende aynen hıc uyanmadan soyle gerıne gerıne uyumayı ozledım valla...evet bunlar bırer cılve olsa gerek.allahtan kı kızlar zaman cabuk gecıyor.....

ay ins rahatlariz, bende aldim kiz onu bacagimin arasina aliyorum bi yastikta belime koyuyorum hatta bazen isi abartik bi yastiga sariliyorum 🙂

Aynenn, yatak yastik doldu 🙂

sagol canim.... dogumdan sonra rahatlariz ama o zamanda bizim zilli kizlar uyutmaz 🙂
biraz uyku, biraz sanci, biraz agri derkennnnn, bi bakmisiz doguma gidiyoruz... dedigin gibi baslarda zaman hic gecmiyordu, ama simdi zaman coookkk cabuk geciyorrr....:raila:

evet canım ya o gunlerı ıple cekıyorum var yaaa......bugun acaba kıme benzıcek nasıl olcak ten rengı olsun gozlerı olsun hayal kurdum hep...allahım ınsallah sorunsuz o gunlerı yasamayı nasıp eder.....

selam kızlar.geçmişi okuyamadım.dün gece çook kötüydü.kuyruk sokumumdan başlayan ve bacağıma doğru olan bi ağrı yaşadım.gece ağrıdan ağladım.eşim acile gidelim dedi onada gitmedim.dr randevuma çok vardı ama bugün dr gittim.magnezyum eksikliği olabilir dedi.tabi bide ben 2 gündür alışveriş yapacağım diye bisürü yürümüştüm onunda zararı olmuş.magnezyum için toz verdi.bide dinlenmemi tavsiye etti.ama gitmişken bebişimin cinsiyetini öğrendik.şimdiye kadar bize hiç tahminde bulunmamıştı pat diye ERKEK olucak deyince eşimle şok olduk.kesin mi dedik oldukça belli mavileri ve beyazları alabilirsiniz dedi.4 aydır kızım diye seviyoduk.sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil tabiki.ama aylar ilerkedikçe hamişliğin cilveleri artıyo🙂

Hem gecmis olsun..hemde hayirli olsunn canim..Insallah saglikla kucuk erkegini kucagina almayida gorursun

gecmıs olsun canım yaaa ama tebrık ederım cok sevındım.....olsun saglıklı olsun nasılsa ılk bebıslerımız olcak.....dınlen cok yorma kendını.....

canım öncelikle geçmiş olsun magnezyum rksikliği vücutta ağrıya sebep oluyo demekki epeyse ilerleyen vakitlerde belli olur itamin takviyesi ile geçer inş tatlımm
ayyyyyyyyyy şubatın ilk prensi belli oldu iki prensesimiz bi prensimiz var şimdilik hadi bakalım sıra benmkinde inşş daha 2 haftam var kontrole ama olsun🙂 hayırlı olsun oğluşunuz cnm bnm sağlıkla gelsin inşş