Şubat 'ta anne olacağım:)

evt cnm yaa o hareketliliğini görünce cinsiyet inasanın umrunda olmuyo sağlıklı olsunlar yeter bi şekilde öğreniliyo yani😀 sorma sormaa en geç ozaman öğrencezz bu gidişleeeeeha gerçi bnmki daha var ama carizmacımm canım yaa nazlı bebişi göstermedi onun daha 🙂

tabi ya bunlara sükür yavrularimizi kucagimizada alacaz ins. benim doktorumd öyle ben her soruyu ona sormuyorum bide ebemiz varya oda cok yardimci oluyo doktor bilse kac kisiye danistigimi abuuu 😀 ama dedigin gibi insan güzel seyler duymak istiyo bana kalsa bu isimi birakip doktorun yaninda calismaya basliycam ultrason vs hep etrafimda olcak yada yakin bi arkim kadin dogum uzmani olsaydi keske...bunlari esime anlatsam kafayi yer herhalde

kızlar babaya düşkün olurmuş yaa sneinki şimdiden başlamış babasına torpil geçmeye vay beee süper 😀

Bosverrrr süpriz olur iste... ama seninde dedigin gibi senin daha erken, bidakine ögrenebilirsin BELKI 🙂
carizmaninki baya nazli cikti canimmmm 🙂

ayy sorma, doktorumda calisan kiz hamileydi ( buaralar dogurmus olmasi lazim) ayyy kizi nasil kizkandim varya anlatamammm, ortadan yarilcaktim yani o derece kiskandim 🙂

ben cok dinlemiyorum kendimi önceleri aksamlari koltukta uzaninca seyirme gibi bisey hissediyodum simdi ofistede cok iyi algiliyorum ama esim hissedemedi henüz 🙂
tesadüftür ya yoksa aaa simdiden babayi daha cok mu seviyo seninki

ben elimdekini bitirince johnsons baby alcam hee kizlar henüz erken ama bi iki ay sonra gögüs uclariniza susam yagi sürün emzirmeyi düsünüyosaniz cok rahatlatiyomus

kızlar babaya düşkün olurmuş yaa sneinki şimdiden başlamış babasına torpil geçmeye vay beee süper 😀

benim anlamadigi, mesela tv bakarken, veya yatinca elinin koyuyor karnimin üstüne, yani konusmuyor....benim sipa nerden anliyor kim oldugunu 🙂 ben elimi koydummu hic ses soluk yok 🙂
nayirr nolamazz bana düskün olsunn..... 🙂

benimki disardan yavas yavas hissedilmeye basliyor, ama bazen öylebi tekmeliyorki... heryerim oynuyor yerinden, nefesimi kesiyor 🙂
hayirrrr benim kizim, anasinin kizi, beni daha cok seviyor 🙂