Şubat 'ta anne olacağım:)

Cok guldummm yazini okuyunca moral oldu biraz🙂
Malesef benimki asiri derecede..aldigim sekerlemelere bile dikkat ediyorum icinde jelatin olmasin diye🙁( ama boyle yasamak beni mutlu ediyo...

Doktor banada et yiyen insanlara oranla daha saglikli oldugumu soyledi..
Yumurtayi annem yaptigi hamur isleri veya bagzi yiyeceklere koyuyor...bende tabi bu aralar gozumu kapatip yiyorum.birazda olsa acik kapaniyo..

Kizlarrrrr....
tam olarak kac haftaliksiniz??kimse yazmamis bunu.
Bebeklere isim buldunuzmu cok merak ettim..Biz kiz olursa ELIF ADA erkek olursa METE HAN
koymaya karar vermistik daha hamile kalmadan once belliydi isimler🙂)

kızlar bugün dr.a gittik çok şükür bahsettiğim akıntı düşündüğüm gibi kötü bişey değilmiş iltihap varmış fitil yazdı dr. kullanıcam 2 hafta boyunca bu arada hastanenin ultrason cihazı eski olduğu için cinsiyeti ayırt edemiyorlarmış tam olarak ama dr. uzun incelemeler sonucunda kıza benzetebildi 🙂 artık ne kadar sağlıklı bi sonuç olacak zamanla görücez ama hep kız hissediyordum zaten pembişleri toplamaya başlasam iyi olacak kanımca

evtt benide mutlu ediyor ama kimse inanmiyor 🙂 en sevdigimde, bi yere gidiyorum yemekte et var, ben yemiyorum tabii, hemen $u yorum geliyor " ye ye birsey olmaz" aaaaaaa deliriyorum artik bunu duyunca 🙂

ben soya, mercimek gibi seyler yiyorum... bide yumurta falan yedigim icin... degerlerim cok iyi.... yumurtayi yemeye calis... ve süt tabii... bende omega 3 hapi yutuyorum, ilk zamanlar agliyasim geliyordu cok tiksiniyordum, ama artik alistim... bebeyimiz icin katlancaz artik...

Kizlarrrrr....
tam olarak kac haftaliksiniz??kimse yazmamis bunu.
Bebeklere isim buldunuzmu cok merak ettim..Biz kiz olursa ELIF ADA erkek olursa METE HAN
koymaya karar vermistik daha hamile kalmadan once belliydi isimler🙂)

ben bugün 19+4 ...

abooo bi cadi daha 🙂 allah saglik sihat, uzun ömür versin...ama dokor "benzetmis", degisedebilir 🙂 benimki emin oldugu halde, bidaha bakim dedi 🙂 hayirlisi olsun insallah....
hamilelikte iltihap cok oluyormus yaaa, insallah cabuk atlatirsin, ama kötü birsey olmadigina sevindim 🙂