Şubat 'ta anne olacağım:)

gecmiş olsun cnmm benımkınede kız gıbı gorunuyo dedıler ama ben erkek istiyordumm gelecek ay bakalım degısecekmi merak ediyorum

amin eminecim bütün bebişlerimize inşallah... öle uzaktan benzetti amaa değişebilir tabii gerçi değişmese daha iyi ya 🙂 iltihap berbat hergün ped kullanıyorum sürekli akıntı deli ediyo fitil verdi dr. ama onu da beceremedim bugün bi daha denicem iltihap olduğu için acayip can yakıyo fitilde allah hepimize sağlık versin walla hamileliğin yanında bide hastalık zor...

gecmiş olsun cnmm benımkınede kız gıbı gorunuyo dedıler ama ben erkek istiyordumm gelecek ay bakalım degısecekmi merak ediyorum

saol stefcim bizim hastanenin ultrasonu dedemin zamanından kalma galiba puslu puslu ancak görmeye çalıştı adam 🙂 ben kız istediğim için benim açımdan iyi bi tahmin oldu ama iyi bi ultrasonla tekrar bakılması lazım tabii ya bide ayrıntılı ultrason muhabbeti var o hangi haftalarda yapılıyo ki olmazsa bekleyip ona gireyim

19-23 haftalar arasında yapılıyormus doktor yapıyormus cnm

canim hayirlisi hangisiyse o olsun... illa kiz/erkek istersin... ama evladin hayirsiz olur veya sagligi yerinde olmaz.... en iyisi hayirlisini istemek 🙂

fitilden cok korkarim 🙂 kendi cocuguma koymam gerekirse hayatta yapamam, annemin elinden öper 🙂 insallah cabuk atlatirsin canim... burda antibiyotik veriyorlar cogunlukla intihaplarda..

yaaa ben bu i$i anlamiyorum, aslinda hastanelerde daha iyi aletler olmasi gerekmiyormu?? 3 hafta önce ablam dogum yapti... ve ücuz oldugu icin özel üniversite hastanesinde dogurmasi gerekiyordu... hayatimda bu kadar kötü bi hastane görmedim, bide Üni hastanesi...

canım gözün aydın.çoook sevindim senin adına.bak annesi o haftasını bile geçmiş hiç endişe etmene gerek yokmuş🙂cinsiyetide hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda geç öğren önemli değil🙂

Kizlarrrrr....
tam olarak kac haftaliksiniz??kimse yazmamis bunu.
Bebeklere isim buldunuzmu cok merak ettim..Biz kiz olursa ELIF ADA erkek olursa METE HAN
koymaya karar vermistik daha hamile kalmadan once belliydi isimler🙂)

18+6 yım canım.bizim ismimiz henüz belli değil canım.eşim mete olsun diyodu 🙂 ama ben kararsızım ve aslında 2 isim istiyorum.araştırıyorum şimdilik🙂

canım geçmiş olsun.gebelikte butür sorunlar oluyomuş aman ihmal etme fitilini kullan.buarada değişmezse prensesin hayırlın olsun 🙂

bütün şubat annelerinin şimdiden şeker bayramını kutluyorummmmmmmm.bu anne olarak hepimizin ilk bayramı🙂 inş. bebişlerimizle nice bayramlara erişmek dileğiyle........