Şubat 'ta anne olacağım:)

bu arada gecen yazmistimya, elimi karnima koyuyorum, tik yok, kocam koyuyor, bebek deliriyor diye....
dün gece denedim.... ben önce yattim, elimi koydum falan filan.. tik yok.. uyuyor herhalde dedim yattim... kocam geldi elini karnima koydu yatti.... varya inanamassiniz bi kac saniye icin benim kiz deliriyor... tekmeler dönmeler... nefesimi kesti resmem.... nasil oluyor bu i$ anlamiyorum yaaa...🙂

Bayramimiz kutlu olsun arkadaslar esimizle bebeklerimizle sevdiklerimizle nice güzel bayramlara ins. ya ben her bayram midemi bozuyorum baklavaya dayanamiyorumm, buarada ben persembeye kadar raporluyum persembe günüde ayrintili ultrasona gircez ins hersey yolundadir, naz etmezse bebegim cinsiyetide ögreniriz belki 🙂

herkez nirdee????

bebeyim bazen cok hareketli oluyor, bazende ne yapsam olmuyor (yada ben hissedemiyorum 🙂) ama dünden beri masallah cokkk hareketli 🙂 hatta gece kasiklarimi agritti, kocacik i$e giderken uyandim, yine tepikliyordu beni, simdi i$ yerindeyim, ve masallah cok güzel hissediyorum hareketlerini.... ayyyy mutluluk hormonlarim yine tavan yaptiii..... 🙂

ohh çok güzel cnm yaaa valla keyif senin yanii bebişinle tepikleşe tepikleşe çalışıyosun darısı bize demekki 20.haftadan itibaren gayet rahat hissediliyoo birazcık var bana dahaa😀

ohh çok güzel cnm yaaa valla keyif senin yanii bebişinle tepikleşe tepikleşe çalışıyosun darısı bize demekki 20.haftadan itibaren gayet rahat hissediliyoo birazcık var bana dahaa😀

benimki erken basladi ama aralarda bo$ gecen günler oldu 🙂 veririm canim benim veririm.... sonra gece uyutmayinda beni hatirlarsin 🙂
seninke az kaldi.... eglenceli günler seni bekliyor 🙂

kızlar 3lü test sonucunu aldım sonuç ii allaha şükür ama 20.hafatda doktor ayrıntılı ultrasona girmemi istedi.istatiksel olarak daha ii olabilrmiş ama bnki orta değerdeymiş ayrıntışıda iice izlenecek inş herşey yolunda olur kızlar dua edelim olurmu biraz canım sıkıldı ama Rabbim ne derse o olur O na duacıyım herzamn sizlerinde duasını bekliyorum ben hepimizin bebekleri için dua ediyorum kızlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Orta degerde olmasi ne anlama geliyoki hamileligin.??