Şubat 'ta anne olacağım:)

aminn insallah cnm kucagimiz aldigimiz günleride görürüz, hee senin oglun mu olcak bak bis Sivasliyiz zor kiz veririz benimki istiyosan simdiden para biriktirmeye basla 😀:D

tebrik ederim canım.bi prenses daha geliyomuş.sağlıcakla kavuşuruz inş. bebişlerimize.

Berranursum gözün aydin....

bende dün doktordayim 99,99 % kiz olcak. gerisi hersey normal allaha sükür 🙂

tekrar gözün aydın olsun canım.darısı mimişlerimize kavuşmamıza inş.

bugün aşı yaptırdım kızlar.biraz kolum ağrıyo🙁kan ve idrar vermiştim çook şükür onlar iyi çıktı.yarın ayrıntılı ultrasonumuz var.inşallah hayırlısıyla onuda atlatırız.(amin)

selam kızlar...dün doktora gıttık...hem üçlü test sonuclarımızı gösterdık hemde muayene olduk..sonucumuz temız cıktı......bu sefer benım kız bıraz durgundu...cok hareket etmedı....uyuyodu galıba....hanımın keyfını bozduk🙂
allahıma çok şukur mıdesı,kalbı,böbreklerı,ellerı,ayakları heryerı olusmus...sorun yokmus gelısımde hatta bır hafta ılerdeymıs.19.haftalık gorunuyor dedı...oysakı bız suanda 18+2yız......
masallah kızıma🙂
ayrıca bıkac gundur kalbımın uzerınde bır agrı vardı ve kolumda uyusma vardı...kardıyolojıye de gıttık sorun yok dedı doktor....hamılelıkte bu tur seyler olabılırmıs,olmayan hastalıklar türermıs bılgınız olsun.....diş konusunda da yazılı ızın aldım,cektırcem artık cunku doktorum cektır dedı ılerde sorun yasamamak ıcın.....
hareketlerını sordum bır ıkı haftada sonra hıssedersın dedı.....mıde yanması ıcın 4 kutu surup verdı.....ılaclara nır yenısı daha eklendı yanı🙂ıcım dısım ılac oldu.....bır sene ılac kullanmadım 5 ay olcak ıcmedıgım ılac kalmadı valla🙂
ama cok rahatladım kızlar kızımı gorunce.....helekı sorun yokmus allaha cok sukur ıkı kat sevındım....haberler bu kadar bızden......bır dahakı randevumuz 20 gun sonra......

Son düzenleme:

allahım gonlune gore verdı canım.....saglıkla kucagına alırsın ınsallah...kızlarımız cogaldı......masallah.....

cnm gözün aydn çok sevindim yaa maşalah kızına ne güzel herşeyi ayrıntılı incelenmiş bende ayrıntılı ultrasonu iple çekiyorum inş bi sorun çıkmadan bizde güzel haberler veririz tekrardan gözün aydın cnmm sağlıkla büyüsün kızın inşş

gözün aydın olsun canım.herşeyin yolunda olmasına çook sevindim.inş. hep böyle sorunsuz devam ederiz.maşallah prensesine annesi🙂

selam kızlar...çook şükür ayrıntılı ultrasonu da atlattık.oğluşumun gelişimi iyiymiş .dr amcamız cd ve dvd sinide verdi.bebişimi ilk defa renkli ultrasonda gördüm.çook güzelmiş arkadaşlar 🙂rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.(amin)