Şubat 'ta anne olacağım:)

çok şükür cnm hadi gözün aydın sizlerin güzel haberlerini aldıkça bende umutlanıyorum benm oğluşumda güel haberlerle döener inş teyzesi Rabbim sağsalim kucağımıza lamayı nasip etsin şuaylar bi geçsede doğum olsa buarada cd ve dvd vermesi ne kadar güzel çok güzel bi hatıra olucak size

gözün aydin cnm, ben her dra gittigimde heyecanlaniyorum böyle güzel haberleri verincede sevincten siritip duruyorum hehh aynen böyle 😀

buarada unuttum söylemeyi cnm doktorum bana rapor verdi artik günde sadece 4 saat calisabilirim hemde full maasi alcam yinede 🙂 seviyorum doktorumuuuu cok rahat etcem yoruluyodum 8 saat simdi 8-12 caliscam yeter

selam kızlar...........bi kaç gündür giremiyorum malum okullar açıldı 🙁 ama bakıyorum kimsede girmez olmuş buraya 🙂 benim yoğunluğumda başladı.27 saat derse giriyorum bide bizim okul tam gün 3 de eve geliyorum.yemek falan derken vakit anca geçiyo.ilerde bebişle ne yaparım bilmiyorum 🙂 aykta fazla durunca kasık ağrım oluyo devam ederse druma soracağım.onun dışında çook şükür herşey yolunda.inşallah sizlerde iyisinizdir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnnnnnnn.

ögretmenlerin isi zor valla allah kolaylik versin cnm. kasik agrisi normal bendede oluyo cok oturunca yada ayakta durunca rahim büyüyo demisti doktorum ama sen yinede danis doktoruna cokta yorma kendini.
benimde isler yogunlasti malum kasim sonu iznim var ardindan hemen dogum izni surda 2 ayim kaldi yerime gelecek kisiyi egitmeye calisiyorum 🙂

Günaydin Kizlarrrrr......
bügün yine mutluluk hormonlarim tavanda 🙂
Dün aksam kizimla oynadik biraz... ben karnimi ka$idim o kafasini vurdu (Disdan belli oluyor 🙂) bi ben bi o cokk eglenceliydi 🙂 ama babasi gelince durdu.... kizi kendi tarafima cektimmi ne 🙂
bu arada sali günü jimnastiye basladim.... anam agladi diyebilirim 🙂 ama cok eglenceliydi... baska hamislerle tanistim... cok tatlida bi ebe var bize spor yaptiran...
kizacasi allaha sükür hersey yolunda 🙂

daffodilcim... allah kolaylik versin....
coluk cocuk hepinizi öpüyorummmm.....

kızlarrrr hepınıze kolay gelsın.....
ah emıne ah yarama tuz basıyon bacım yaaaaa bızde hala hareket yok ya sen yazdıkca ıcım gıdıyor vallaa:çitos:
neyse ınsallah yakındır beklemelerım son bulur......kendınıze ıyı bakın tekrardan kolay gelsın kızlarrrr...bazen dıyrum keske ısı bırakmasaydım bende dıye..ev bazen cok sıkıcı olabılıyor cunku......🙂

kızlar dun ben tv izliyodum cimcimemin hareketlerini hissediyodum elimi koydum oylesıne bi baktım bı tekme attı tam hissetim allimi koydugumda deli deli konusmaya basladım bi dahada yapmadı hayırsız anasının hayırsız kızı

sende hissedersin yakinda cnm, bende yeni yeni tam anlamiyla hissediyorum düzenli olarak, calismak daha iyi ya zaman daha cabuk geciyo ben sidmi yarim gün calismaya alisamadim öglen evde zaman gecmiyo bi türlü 🙂

ben arada bebegimi oksuyorum ama elim hep orda degil ben pek dikkat etmiyorum hissediyorum o yetiyo disardan görünüyo mu fln hic dikkat etmedin 🙂 hee bide benimki üzüm patlamis misir ve süt icince hareketleniyo ciko yiyince ciks ses seda yok, anasini kizi bi iside normal yapsa sasrdim 😀

slm kızlar ev taşıdığım için bayaadır giremiyorum netimiz de bağlanmadı henüz bugün havadisi vermek için girdim artık bekleyemedim daha fazla allaha şükürler olsun ki 5.ayın bitiminden sonra öğrenebildik bebişin cinsiyetini hemen hemen tüm şubat anne adaylarıyla aynı sonucu aldık diyebilirim bizim prenseste geliyo hayırlısıyla durumu gayet iyi küçük cadının cinsiyeti öğrenir öğrenmez kendimi mağazaya atıp ilk gördüğüm pembe kıyafete yapıştım 😀 çok güzel bi duygu gerçekten allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...