çok şükür cnm hadi gözün aydın sizlerin güzel haberlerini aldıkça bende umutlanıyorum benm oğluşumda güel haberlerle döener inş teyzesi Rabbim sağsalim kucağımıza lamayı nasip etsin şuaylar bi geçsede doğum olsaselam kızlar...çook şükür ayrıntılı ultrasonu da atlattık.oğluşumun gelişimi iyiymiş .dr amcamız cd ve dvd sinide verdi.bebişimi ilk defa renkli ultrasonda gördüm.çook güzelmiş arkadaşlar 🙂rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.(amin)
selam kızlar...çook şükür ayrıntılı ultrasonu da atlattık.oğluşumun gelişimi iyiymiş .dr amcamız cd ve dvd sinide verdi.bebişimi ilk defa renkli ultrasonda gördüm.çook güzelmiş arkadaşlar 🙂rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.(amin)
selam kızlar...........bi kaç gündür giremiyorum malum okullar açıldı 🙁 ama bakıyorum kimsede girmez olmuş buraya 🙂 benim yoğunluğumda başladı.27 saat derse giriyorum bide bizim okul tam gün 3 de eve geliyorum.yemek falan derken vakit anca geçiyo.ilerde bebişle ne yaparım bilmiyorum 🙂 aykta fazla durunca kasık ağrım oluyo devam ederse druma soracağım.onun dışında çook şükür herşey yolunda.inşallah sizlerde iyisinizdir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnnnnnnn.
selam kızlar...........bi kaç gündür giremiyorum malum okullar açıldı 🙁 ama bakıyorum kimsede girmez olmuş buraya 🙂 benim yoğunluğumda başladı.27 saat derse giriyorum bide bizim okul tam gün 3 de eve geliyorum.yemek falan derken vakit anca geçiyo.ilerde bebişle ne yaparım bilmiyorum 🙂 aykta fazla durunca kasık ağrım oluyo devam ederse druma soracağım.onun dışında çook şükür herşey yolunda.inşallah sizlerde iyisinizdir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnnnnnnnnnn.
ögretmenlerin isi zor valla allah kolaylik versin cnm. kasik agrisi normal bendede oluyo cok oturunca yada ayakta durunca rahim büyüyo demisti doktorum ama sen yinede danis doktoruna cokta yorma kendini.
benimde isler yogunlasti malum kasim sonu iznim var ardindan hemen dogum izni surda 2 ayim kaldi yerime gelecek kisiyi egitmeye calisiyorum 🙂
kızlarrrr hepınıze kolay gelsın.....Günaydin Kizlarrrrr......
bügün yine mutluluk hormonlarim tavanda 🙂
Dün aksam kizimla oynadik biraz... ben karnimi ka$idim o kafasini vurdu (Disdan belli oluyor 🙂) bi ben bi o cokk eglenceliydi 🙂 ama babasi gelince durdu.... kizi kendi tarafima cektimmi ne 🙂
bu arada sali günü jimnastiye basladim.... anam agladi diyebilirim 🙂 ama cok eglenceliydi... baska hamislerle tanistim... cok tatlida bi ebe var bize spor yaptiran...
kizacasi allaha sükür hersey yolunda 🙂
daffodilcim... allah kolaylik versin....
coluk cocuk hepinizi öpüyorummmm.....
kızlarrrr hepınıze kolay gelsın.....
ah emıne ah yarama tuz basıyon bacım yaaaaa bızde hala hareket yok ya sen yazdıkca ıcım gıdıyor vallaa:çitos:
neyse ınsallah yakındır beklemelerım son bulur......kendınıze ıyı bakın tekrardan kolay gelsın kızlarrrr...bazen dıyrum keske ısı bırakmasaydım bende dıye..ev bazen cok sıkıcı olabılıyor cunku......🙂
kızlar dun ben tv izliyodum cimcimemin hareketlerini hissediyodum elimi koydum oylesıne bi baktım bı tekme attı tam hissetim allimi koydugumda deli deli konusmaya basladım bi dahada yapmadı hayırsız anasının hayırsız kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?