Şubat 'ta anne olacağım:)

slm kızlar bende 19+2de gidicem ayrıntılı ultrasona ya işi sorcam bu ayrıntılı ultrason başka bi doktor bakıyomuş büyük ultrason dedi doktorum ona gidiceksin dedi 20haftalık olduğunda 4d ile farklı şeyler bunlar değilmi çünkü 4d yi bikere doktorum kendi ultrasonundan açmıştı sarı renk görünüyodu bunda ayrıntılı organ taraması yapılcak sanırım inş cd veririler devlette yaptırıyorum be çünkü hayırlısı

ayrintili ultrasonun normal ultrasondan bi farki yok bende ayni aletti sadece kalbini mesanesini beynini sunu bunu fln gösterdi uzun uzun bi sorun yok dedi rahatladik. cd vermedi bana sadece 3d´de vercek cdyi. sadece 3d 4d ultrason aleti farkli daha büyük daha bi acayip bisi =)
güzel haberlerini bekliyoruz cnm

hmm saol cnm anladım ama banada doktor başka bi ultrasonda giriceksin dedi radyoloji uzmanımı ne bakıyomuş yani başka biri bakıyo ayrıntılıda hmmm neyse cnm şurda ne kaldı gidince görücem anlatırım inş hayırlı haberlerle dönerim ttalım öptm sizi

türkiyede baska almanyada baska olur mu olur =) kiz imzana eklesene kac haftalik oldugunu sende kac haftalik oldugunu görürüz

özellikle bu formu okuyunca hepten kafam karışıyor ayrıntılı ultrason mu 3 d mi 4 d mi ne zaman yaptırıcaz ki belli bi haftası var mı allak bullak oldum çocuğun sağlıklı olduğunu öğrenebilmem için hangisi ne zaman yapılsa uygun olur bilen var mı kızlar 21.haftamı doldurdum bu arada...

Bu konuda gayet deneyimli biri olarak soyleyebilirim ki...eger saglik icin istiyosan kalp bobrek elleri pramaklari beyin kontrolu kesinlikle 20.haftada ayrintili utrason..ama biraz eglence amacli bebegini renkli gormek istiyosan 3/4D buda genelde 24-28 hafta arasi guzel oluyo...

evt cnm kk allah nasip ederse sorma bi ben varım bide daffodil erkek diğerleri kız senin kızmıydı cnm
Benim bir oglum var..kardesini erkek istiyo🙂 Son gittigimde erkek dediler ama ozellikle cinsiyet bakmadi dil ucu erkek dedi..anneme sorarsak kesinlikle kiz diyo hatta annemin cogu tahmini tutar🙂
Benim gonlumden gecen erkek..insallah saglikli dogsunda benim icin farketmiyo..Yarin cinsiyet icin ayrica randevu aldik bakalim neymis ogreniriz.