Şubat 'ta anne olacağım:)

saol canım yani sağlık için 3 boyutluya falan gerek yok direk ayrıntılı baktırsak yeterli olur 3 d yi biraz daha büyüyünce düşünüyorum çünkü son zamanlarda baktırıcam her yerini net görebilmek için inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bütün bebişler...

yaptım cnm tickerımızı

hehh simdi oldu kim kacinci haftada belli olur böyle 🙂

ayrintili ultrason 19-22 hafta arasi yapiliyo genellikle 3dyi 28. haftamda yaptircam ben

selam kızlar nasılsınız?benım pek keyfım yok benım kız hala hareketsız ve canım sıkılıyor ısterıstemez merak edıyorum unu.... onumuzdekı salı kontrolumuz var bakalım nasılmıs ogrenecegım.....bu arada gecelerı uyuyamıyorum herkesın ortak derdı yanı...ve dun gece cok kotu oldum...ben genelde sagda yatarım gece kalbımın uzerınde agrı vardı nefessız kaldım ve yer degıstrdım ama öluyorum sandım hala gecmedı agrı bıseyde cıkmadı kalpte anlamadım sorun nedır?kafam karıstı bu agrılar ne zaman gececek bılmıyorum.....
bu arada arkadasım dogum yapmıstı ya hatırlarsanız soylemıstım en son bayramda gormustum bebısı dun gıttım yanına bebıs acayıp buyumus gözlerıme ınanamadım mıs gıbı kokuyordu,sarıldım,ellerını öptum bırde kılo almıs annesının sutu yaramıs masallah bayıldım anlayacagınız....ah o gunler gelsede bızlerde kucagımıza alsak artık.....

Selam kizlar..Bugun sabah dr gittik bobrek kontrolu icin. 20.haftada gorulen bobrek sorunundan eser yokmus.tamamen normal hale donmus..bu arada cok koyu vejetaryen olan ben gittim balik aldim yedim..hic bir sey karnimdakinden onemli degilmis bunuda 20.haftada sorun var dendiginde anladim.gozumu kapadim burnumuda tikadim yedim baliklarimi bebegime vitamin gitsin diye ama IGRENCTIIII.. Kucuk erkegiminde boy boy resimlerini aldik...insallah butun bebekler saglikla dogar..

cok sevıdnım lalecım cok sukur saglıklı bebısın......eee hersey bebısler ıcın ıstemesekte sevmesekte yıyecegız........

cnm çok şükür kontrolün üzel geçmiş erkekin hayırlı olsun evt onlar için herşeyi yemek gerek sağlıkları için napalım artık🙂
buarada şubatta 3 erkeğimiz var 4 kızımız🙂hepsi sağlıkla gelsinler

selam kızlar....kontrolumuz vardı bugun allaha şukur benım nazlı kızım iyiymiş.....
411 gr.olmus......bırdahakı ay seker yuklemesı yapılcak..magnezyum içerıklı ılac verdı kramplar ıcın......kılo almısım bu arada ılk 5ay almayınca normal dedı doktor ama cok rahatsız olursan diyetısyene yonlendıreyım dedı bende suan kalsın dedım.....hersey yolunda yanı kızlar....
bızden haberler bukadar...gorusmek uzere.....

Gozun aydin canim guzel haberler duymusun bebeginden..Ayrintili saglik kontrolumu yaptirdin yoksa normal aylik kontrolmu?

maşallah kızına cnm gözün aydın 🙂
bende yarın ayrıntışı ultrasona giricem inş bnm yaramazımda iidir yarına güzel haberlerle dönerim buraya inş öptm tatlım