kontrollere gidilmis bebisler görülmüs... ben bi hafta daha sabredecem. Aaa neden ultrasonla bakmadilar ki emine ben her kontrolümde ultrasonda oluyorum haftaya seker taramasi var 2 saa orda durmam gerekiyomus o arada ultrasonada bakcaz dedi (merak edip sordum 😀 )
Turkiyede her gittiginde ne guzel ultasona falan giriyosun.🙁( bizde habire kan verip duruyoruz🙂
Ben vejeteryan oldugum icin b12 kontrolunde 9 tup kan alindi evin yolunu zor bulmustum🙂)
kontrollere gidilmis bebisler görülmüs... ben bi hafta daha sabredecem. Aaa neden ultrasonla bakmadilar ki emine ben her kontrolümde ultrasonda oluyorum haftaya seker taramasi var 2 saa orda durmam gerekiyomus o arada ultrasonada bakcaz dedi (merak edip sordum 😀 )
canim simdiye kadar bendede hep bakildi... iki tanesi sigortadan, digerlerini ben kendim yaptirmistim.... 4dye gitcem diye yaptirmadim bu sefer... ama sagolsun altan cok güzel muayene etti beni 🙂
ben icmiyorum... Doktor herseferinde soruyor... Sigara iciyormusun diye.... hayir dedim yine.. ve bana sigara icmiyorsan büyük bi Risk faktorunden uzaksin dedi...
aman sigara icen varsa, o minik melekleri düsünün icmeyinnn, hic birsey onlardan kiymetli degil, bitaneden iki taneden birsey olmaz diyenler var ama, birin ikininde zarari cok......!!!!!!
Ozlemezmisin canim o senin parcan gormesende hissediyosun..Saglikli olsunda biraz daha bekle hele dogsunda gor bakalim sevmek birine karsiliksiz asik olmak nasilmis🙂
Ozlemezmisin canim o senin parcan gormesende hissediyosun..Saglikli olsunda biraz daha bekle hele dogsunda gor bakalim sevmek birine karsiliksiz asik olmak nasilmis🙂
ayyy simdi dahada cok göresim geldi 🙂
insanin kendi cocuguna hissettigi seyleri kelimelerle anlatmak mümkün bile degil yaa.... gercekten en büyük A$kmi$...
ayyy simdi dahada cok göresim geldi 🙂
insanin kendi cocuguna hissettigi seyleri kelimelerle anlatmak mümkün bile degil yaa.... gercekten en büyük A$kmi$...
oglum dogdugunda direk kucagima verdiler ellerini sallarken benim elime carpmisti. 4 sene gecti hala ayni sekilde hatirliyorum o hissi..Kalbim durmustu resmen o kucucuk carpma aninda bile butun vucuduma dagilan enerji sevgiyi tarif edemem🙂 insallah seninde unutamadigin anilarin kalir dogumda kizinla birlikte
selam kızlarrr..uzun süre bi aradan sonra ancak foruma girebildim.maşallah ayrıntılı ultrasonlar hep yapılmış ve çok şükür iyi çıkmış.tatlıcadım ve berranur gözünüz aydın olsun canım.eminecim ve lale sizinde kontroller iyi geçmiş çook şükür.inşallah hep böyle devam ederiz kızlar.carizmacım benimde şeker yüklemesi haftaya.inşallah bu testide sorunsuz atlarırız.
ben nete çok az girebiliyorum kızlar.onda da okulla ilgili işlerimi halledip çıkıyorum.hamişlik ilerledikçe çok zorlanıyorum.okulda 27 saat dersim var 8.30 da gidiyorum 3 de eve geliyorum.yemek falan derken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum.eve geldiğimde de çook yorgun oluyorum 🙂 rabbim hepimizin yardımcısı olsunn..sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallah:f040::f040:kendinize ve bebişlerinize iyi bakııııııııınnnnnnnnnnnn.........
selam kızlarrr..uzun süre bi aradan sonra ancak foruma girebildim.maşallah ayrıntılı ultrasonlar hep yapılmış ve çok şükür iyi çıkmış.tatlıcadım ve berranur gözünüz aydın olsun canım.eminecim ve lale sizinde kontroller iyi geçmiş çook şükür.inşallah hep böyle devam ederiz kızlar.carizmacım benimde şeker yüklemesi haftaya.inşallah bu testide sorunsuz atlarırız.
ben nete çok az girebiliyorum kızlar.onda da okulla ilgili işlerimi halledip çıkıyorum.hamişlik ilerledikçe çok zorlanıyorum.okulda 27 saat dersim var 8.30 da gidiyorum 3 de eve geliyorum.yemek falan derken zaman nasıl geçiyo anlamıyorum.eve geldiğimde de çook yorgun oluyorum 🙂 rabbim hepimizin yardımcısı olsunn..sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım inşallah:f040::f040:kendinize ve bebişlerinize iyi bakııııııııınnnnnnnnnnnn.........
sagol canım....allah sana da kolaylık versın zor senın meslek de....cokmus ders saatlerınde yaw canım fırsat buldıkca hep dınlen barı....allah hepımızın yardımcısı olsun....benım de kasımın ılk haftası seker yuklemem var bakalım be olcak durum.....sende kendıne ıyı bak canım...