Şubat 'ta anne olacağım:)

cnm ne güzel yaa kocman lmuş snein bebiş darısı başıma inş.bende bugün elhamdülillah keseyi gördüm ama bebeğim henüz görünmedi çok minikti zaten doktor daha 5 ahftalık anca dedi iki hafta sonra çağırdı tekrar.inşş ozaman hayırlıyla kalp atışlarını duyaz tatlım dua ilee her zaman

ay canim benim hadi gözün aydin. bende ilk 5 haftalik görmüstüm keseyi 🙂 ne güzel sizi pe$pe$e cagiriyorlar yaaa, ben 4 hafta bekliyorum hep... en son 9 haftalik gittim, bidaki randevum 4 hafta sonra ama ozamanda doktorum tatilde, istersen baska doktora yönlendire bilirim dedi, ama sende suan hersey cok iyi 5 hafta sonra gelsende olur dedi... 5 hafta beklicem... insallah cinsiyetini ögrenirim ogün...
benim en cok hosuma ne gitti biliyormusun.... o igne ucu kadar olan kalbinin hiphizli atigini görmek beni cok fena yapti... insallah sende yasicaksin bu duygulari, 2 hafta hemen gecer 🙂

selam kızlar.Dikkat 🙂 listeyi sadmine söyledim yardım edecek.ama herkes bilgilerini verirse iyi olur.son adet tarihi,yaşı,muhtemel doğum tarihi,kilosu.....lütfen biran önce tamamlayalım listemizde hazırolsun........

[FONT=&quot] NICK YAŞ SAT TAHMİNİ D.T KİLOSU CİNSİYET DURUM[/FONT]
[FONT=&quot]1.Daffodil [/FONT][FONT=&quot]28[/FONT][FONT=&quot] 29 Nisan [/FONT][FONT=&quot]3 Ş[/FONT][FONT=&quot]ubat 55 [/FONT][FONT=&quot]Kalp atışı d.[/FONT]
[FONT=&quot]2.Eminegelin[/FONT][FONT=&quot] 20 Nisan [/FONT][FONT=&quot]Kalp atışı d.[/FONT]
[FONT=&quot]3.Ayyüzlü[/FONT][FONT=&quot] Kese gördü[/FONT]
[FONT=&quot]4.papatyamm[/FONT][FONT=&quot] Kese gördü[/FONT]
[FONT=&quot]5.Berranur[/FONT]
[FONT=&quot]6.Tatlıcadım[/FONT]​
[FONT=&quot]7.carizma
8.unforgiven

[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[/QUOTE]

hadi maşallah 8 kişi olduk.daha da artarız inş.listedeki hamişler biran önce bilgilerimizi tamamlayalımmmm.birlikte bu süreci paylaşımlarımızla sorunsuz bişekilde atlatırız inş.

Günaydin 😀
bende subatta alacam allahin izniyle bebegini kucagima bugün 8 haftalik hamileyimmmmmm, cok bekledim bebegimi insallah saglikla sihhatle kucagima almayida nasip eder allahim 🙂

öncelikle tebrik ederim canım.rabbim tamamına erdirsin inş.bende 8 haftalığım.ee senide artık burada görürüz inş.listeye ekledim bile 🙂

hadi gözün aydın canım.darısı kalp atışlarını duymaya inş.hepsi birbirinden güzel heyecanlar.rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.