Şubat 'ta anne olacağım:)

ben başlayım o zaman daffodilcim🙂 son adet tarihim 7 mayıs yaşım 23 muhtemel doğum tarihi 11 şubat görünüyo şuan 60 kiloyum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem bilmek de istemiyorumbu arada keseyi 15 haziranda gördük kalp atışları için biraz geciktik onu da bu çarşamba günü görücez inşallah gelişmeleri yazarım tekrar allah hepimize kolaylık versin

bende yazayım....
SAT.....15 MAYIS
MUHTEMEL DOGUM TARIHI.....19 SUBAT....
YAŞ.....27
KILO GALIBA BEBEGIN KILOSU OLACAK YANLIS ANLAMADIYSAM...OYUZDEN YAZMIYORUM...YANLISIM VARSA DUZELTIN🙂BIZ KESEYI GÖRMUSTUK TEMMUZUN ILK HAFTASI IKINCI RANDEVUMUZ VAR INSALLAH KALP ATISINI DUAYACAGIZ....SUAN 6+2YIZ.....

sende benim gibi almanyadansin daha yeni gördüm 😀
3 Ultrasonu mu ödüyor??? emin misin cnm, ben simdiden 5 vajinal ultrasona girdim ama para ödeyeceksin fln diyen olmadi valla 😀

ohhh iyi iyi calissin sadmin 😛
simdiiiii,
son adet: 05.05.10
yasim: 24
dogum tarihi: 09.02.2011 allahin izniyle 🙂

sende benim gibi almanyadansin daha yeni gördüm 😀
3 Ultrasonu mu ödüyor??? emin misin cnm, ben simdiden 5 vajinal ultrasona girdim ama para ödeyeceksin fln diyen olmadi valla 😀

Canim ben NRW denim, burda sigortalar tek 3 Ultrasonu ödüyor... Hamileliyin ba$inda baktiklari sayilmiyor..(bendede 4.ve5. hafta altan bakti ama onlar sayilmiyor)... ( haaa ama her gittiginde bakan doktorlarda varmis, ben fazladan istersem 30€ vermem gerekiyor... iki tane falan fazladan ultrason yaptircam bide 3D ultrason yaptircam... 🙂

kizlar ben Subattan önceyim ama bende varim listede ona göre:

Yas: 23
Sat: 24.04.2010
T.Dogum Tarihi: 29.01.2011
Durum: Kalb atisi
Kiloyu yarin söylerim bi bakim evde 🙂 62yada 63 olmasi gerekiyor

[FONT=&quot] NICK YAŞ SAT TAHMİNİ D.T KİLOSU CİNSİYET DURUM[/FONT]
[FONT=&quot]1.[/FONT][FONT=&quot]Eminegelin[/FONT][FONT=&quot] 23 24 Nisan 29 Ocak [/FONT][FONT=&quot]Kalp atışı d.[/FONT][FONT=&quot]
2.Daffodil [/FONT][FONT=&quot]28[/FONT][FONT=&quot] 29 Nisan [/FONT][FONT=&quot]3 Ş[/FONT][FONT=&quot]ubat 55 [/FONT][FONT=&quot]Kalp atışı d.[/FONT]
[FONT=&quot]3.[/FONT][FONT=&quot]carizma 24 5 Mayıs 9 Şubat kalp atışı d.
[/FONT][FONT=&quot]4.[/FONT][FONT=&quot]unforgiven 23 7 Mayıs 11 Şubat 60 Kese gördü.[/FONT]
[FONT=&quot]5.[/FONT][FONT=&quot]Tatlıcadım 27 15 Mayıs 19 Şubat Kese gördü.[/FONT]
[FONT=&quot]6..Ayyüzlü[/FONT][FONT=&quot] Kese gördü[/FONT]
[FONT=&quot]7..papatyamm[/FONT][FONT=&quot] Kese gördü[/FONT]
[FONT=&quot]8..Berranur 25 Kese gördü
[/FONT]
[FONT=&quot]9.
[/FONT]​
[FONT=&quot]10.

[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[/QUOTE][/QUOTE]

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhh.....

QUOTE=tatlı cadım;551110]bende yazayım....
SAT.....15 MAYIS
MUHTEMEL DOGUM TARIHI.....19 SUBAT....
YAŞ.....27
KILO GALIBA BEBEGIN KILOSU OLACAK YANLIS ANLAMADIYSAM...OYUZDEN YAZMIYORUM...YANLISIM VARSA DUZELTIN🙂BIZ KESEYI GÖRMUSTUK TEMMUZUN ILK HAFTASI IKINCI RANDEVUMUZ VAR INSALLAH KALP ATISINI DUAYACAGIZ....SUAN 6+2YIZ.....[/QUOTE]

kendi kilomuzu yazıyoruz canım.bakalım bu süreçte nekadar kilo alacağız.sonra da birlikte kilo vermeyi çalışırız olmazsa🙂

ohhh iyi iyi calissin sadmin 😛
simdiiiii,
son adet: 05.05.10
yasim: 24
dogum tarihi: 09.02.2011 allahin izniyle 🙂

teşekkürler canım..
kizlar ben Subattan önceyim ama bende varim listede ona göre:

Yas: 23
Sat: 24.04.2010
T.Dogum Tarihi: 29.01.2011
Durum: Kalb atisi
Kiloyu yarin söylerim bi bakim evde 🙂 62yada 63 olmasi gerekiyor

bu topik sensiz olur mu canım ya 🙂heminde listenin en üstüne yazdım seni.....

kendi kilomuzu yazıyoruz canım.bakalım bu süreçte nekadar kilo alacağız.sonra da birlikte kilo vermeyi çalışırız olmazsa🙂

teşekkürler canım.

bu topik sensiz olur mu canım ya 🙂heminde listenin en üstüne yazdım seni.....[/QUOTE]

daffodilcim;

ooooo kendı kılomuz demek ben cok kılolu basladım ama....gercı cok hantal sısko goruntum yok ama tesellı vereyım kendıme....kac kılo alacagız bakalım ınsallah fazla almayız da bebıslerımız alır kıloyu....🙂75'im yazın bariiiii🙂

Son düzenleme: