Şubat 'ta anne olacağım:)

[FONT=&quot] NICK YAŞ SAT TAHMİNİ D.T KİLOSU CİNSİYET DURUM[/FONT]
[FONT=&quot]1.[/FONT][FONT=&quot]Eminegelin[/FONT][FONT=&quot] 23 24 Nisan 29 Ocak 63 [/FONT][FONT=&quot]Kalp atışı d.[/FONT][FONT=&quot]
2.Daffodil [/FONT][FONT=&quot]28[/FONT][FONT=&quot] 29 Nisan [/FONT][FONT=&quot]3 Ş[/FONT][FONT=&quot]ubat 55 [/FONT][FONT=&quot]Kalp atışı d.[/FONT]
[FONT=&quot]3.[/FONT][FONT=&quot]carizma 24 5 Mayıs 9 Şubat kalp atışı d.
[/FONT][FONT=&quot]4.[/FONT][FONT=&quot]unforgiven 23 7 Mayıs 11 Şubat 60 Kese gördü.[/FONT]
[FONT=&quot]5.[/FONT][FONT=&quot]Tatlıcadım 27 15 Mayıs 19 Şubat 75 Kese gördü.[/FONT]
[FONT=&quot]6..Ayyüzlü[/FONT][FONT=&quot] Kese gördü[/FONT]
[FONT=&quot]7..papatyamm[/FONT][FONT=&quot] Kese gördü[/FONT]
[FONT=&quot]8..Berranur 25 Kese gördü
[/FONT]
[FONT=&quot]9.
[/FONT]​
[FONT=&quot]10.

[/FONT]​
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

NICK- YAŞ- SAT- TAHMİNİ D.T -KİLOSU -CİNSİYET DURUM

1.Eminegelin - 23 - 24 Nisan - 29 Ocak -63 -Kalp atışı d.
2.Daffodil - 28 - 29 Nisan - 3 Şubat - 55 - Kalp atışı d.
3.Carizma - 24 - 5 Mayıs - 9 Şubat - ? - Kalp atışı d.
4.unforgiven - 23 - 7 Mayıs - 11 Şubat - 60 - Kese gördü.
5.Tatlıcadım - 27 - 15 Mayıs - 19 Şubat - 75 - Kese gördü.
6.Ayyüzlü Kese gördü
7.Papatyamm Kese gördü
8.Berranur - 25 - 22 Mayıs - 26 Şubat - 47- Kese gördü

cinsiyetler belliolduğunda da renklerdiririz inş kızlar çok güzel bi fikir olmuş saol daffodil cnm Rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin hepimize

şubat ayının en şeker hamişleri bugün çok mutluyum çünkü bebişimin kalp atışlarını duyduk darısı herkesin başına derken kese görüldü' nün yanına bunu da dip not olarak düşersek sevinirim

unforgivencim gözünü aydin fistigim....

bu arada kizlar benim bebeyim kova burcu olcak, kova cocuklarinin en sevdigi söz $uymu$... "BEN KENDIM YAPARIM" cok bilmis gibi birsey olcam benim sipa 🙂 ama güzelbi burc fena degil 🙂 pek inanmamak lazim zaten...

kizlar dün ilk defa bebeyime alisveris yaptim... aslinda birsey almicaktim ama ucuzluk vardi kednimi tutamadim... baya aldim birseyler 🙂

oh oh hayırlı olsun...sağlıcakla giysin inş.bebişin.ben daha bişey satın almadım ama anneannesi hazırlık yapmaya başlamış bile 🙂 daha erken dedim ama ben ancak hazırlarım diyo.

hadi gözün aydın canım.allah tamamına erdirsin inş.hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız.

bende inanmam ama merak etmiştim hangi burç olur diye 🙂 asi oldukları yazıyodu bakalım hayırlısı olur inş.

bizimkinin anneanne sakin ama babaanne basladi 🙂 oo 1 aylikken basladi.... erken dedim bekle dedim.. baktim olmuyor bende hevesi kirilmasin diye al al , yap yap diyorum 🙂

dün ilk defa aldim... hamile olmadan almistim aslinda bi kac birsey... saga sola götürürm diye.. ama hamileyken ilk defa aldim... 3 aya girdi alim artik yaaaa yavas yavas 🙂