ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2007 #11 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... I IH seyretmem. Alttaki sende benim gibi eski yerli filmleri seviyormuşsun.
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... I IH seyretmem. Alttaki sende benim gibi eski yerli filmleri seviyormuşsun.
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #12 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Hee bende severim. Alttaki batıl inançların varmış.
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Hee bende severim. Alttaki batıl inançların varmış.
M Misafir Forum Okuru 3 Eylül 2007 #13 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... asla batıl inançlara inanmam sende o diyene inanmasan iyi edersin şşş alttaki senin için işe yaramaz sevimsiz diyorlar doğrumu?😀
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... asla batıl inançlara inanmam sende o diyene inanmasan iyi edersin şşş alttaki senin için işe yaramaz sevimsiz diyorlar doğrumu?😀
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #14 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Çekemediğnden öyle diyor. Alttaki sen her şeyden çabuk bıkarmışsın.
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Çekemediğnden öyle diyor. Alttaki sen her şeyden çabuk bıkarmışsın.
Mirmiga Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #15 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Yok canım niye bıkayım insan 1 hafta boyunca makarna yemekten bıkar mı hiç?çok tahammüllüyümdür🙂)))alttaki neden şu an burnunu karıştırıyorsun?sakın bana yara var deme! 🙂)
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Yok canım niye bıkayım insan 1 hafta boyunca makarna yemekten bıkar mı hiç?çok tahammüllüyümdür🙂)))alttaki neden şu an burnunu karıştırıyorsun?sakın bana yara var deme! 🙂)
Mirmiga Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #16 Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver Belki iyi sesten anlayan biri keşfeder diye 🙂)) alttaki sen wc den sonra sifonu çekmiyormuşsun?
Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver Belki iyi sesten anlayan biri keşfeder diye 🙂)) alttaki sen wc den sonra sifonu çekmiyormuşsun?
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #17 Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver Napalım su sıkıntısı var Ankara'da.Sen çekiyormusun yoksa. Alttaki sen 15 günde bir banyo yapıyormuşsun.
Ce: Suçla alttakini... Üsttekine de cevap ver Napalım su sıkıntısı var Ankara'da.Sen çekiyormusun yoksa. Alttaki sen 15 günde bir banyo yapıyormuşsun.
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #18 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Yanıldın güzelim. Alttaki çok sıkışmışsın bir an önce lavaboya gitsen..
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... Yanıldın güzelim. Alttaki çok sıkışmışsın bir an önce lavaboya gitsen..
suskun_gız Yeni Üye Üye 17 Kasım 2007 #19 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... kim demıs ayol ben yenı korkanc flımlerı severım altdakı senı sıtenın duvarlarına yazı yazarken görmusler ne dıyosun hee😀
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... kim demıs ayol ben yenı korkanc flımlerı severım altdakı senı sıtenın duvarlarına yazı yazarken görmusler ne dıyosun hee😀
HİDOŞ Aktif Üye Üye 17 Kasım 2007 #20 Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... hiçte bile ben mm den başka biyere yazı yazmam bikere alttaki senin için yer cücesi diyolar gerçektende öylemisin
Ce: Alttakine İftira At-Üsttekine Cevap Hadi Bakalım.... hiçte bile ben mm den başka biyere yazı yazmam bikere alttaki senin için yer cücesi diyolar gerçektende öylemisin