bana yardım etki beklentilerime döneyim bana yardım etki artık bende umut vereyim bana yardım etki sana ayırdığım değeri binlere böleyim bana yardım etki gece 12 de yattığım günlere döneyim senden nefret etmem için bana yardım edermisin masum yüzünü unutmam için kaybolduğum resimlerinde kendimi bulmam için seni tanıdığım ilk gün kadar özgür olabilmem için bana yardım edermisin
senden nefret etmek istiyorum hakaret et bana gözlerimin gördüklerinin yanılgı olduğunu söyle bana sendeki imkansızlığı haykır bana gene hata yaptığımı göster bana
gösterki unutmamı kolaylaştır gösterki özleyerek atamadığım kalbimden nefretle atayım seni gösterki senin için ölürüm diyen dilimden isminle atayım seni
bana yardım et ne olur bir an olsun açık kapı bırakma bana bir an olsun sözlerinde umut yakalamayım bir an olsun gözlerinde parlaklık bulmayım bir an olsun acaba demeyim bana yardım et lütfen
son bir yardım eli uzat bana unuttur kendini ben yapamıyorum sen yap bana bu iyiliği yapki geceleri yatarken sensiz öldürme beni yapki sabahları eksik bir yanımla uyanmayım artık yap bana bu iyiliği ne olur kafamla kalbim arasındaki bu savaşı bitir aşk dediğim bu saçmalığa bir son ver artık
ben senden çok şey istemiyorum dilinden çıkacak üç söze bitir beni bir kere söyle yüreğime sivri iki laf ben acımıda alır giderim sen yeterki umut verme ben virgülleri çeker noktamı da koyar giderim
Gözlerim yaşlarda yüreğim sende
Elini ararım üşüyen tende
Gönlümde çiçeksin cansın bedende
Eritir hasretin gizli nurdansın
Ben Sende değilim sen bende cansın
Ekildin bahçeme gonca gül gibi,
Seven gözlerimle dererim seni.
Gizemli gönlümün mahzun sahibi
İçimde nusretin gizli nurdansın
Ben sende değilim sen bende cansın
Yeter artık yeter çektiğim çile
Ümidimi kırma bakışın ile
Şafaklara kadar bekletme yine
Karanlık dünyamda gizli nurdansın
Ben sende değilim sen bende cansın
Yürekten severim ebedi ezel
Bendeki duygular gönlüme özel
Mühürlü gözlerin cennetten güzel
İçinde kaldığım nurdan bir hansın
Ben sende değilim sen bende cansın...
" Yoklugun Dokunuyor artik kanima zehir gibi " "Yalnizlik Konusuyor bugun dudaklarim herzaman ki gibi .."
Yalnizdim Yine Ben Sensiz... Odam bomboş ! ne sen'li hatiralar... ne seni anlatan muzik ne Sen'li Kelimeler Sen yokdun artik odamda.. yokdun kalbimdee..
"S-u-s-t-u-m".."K-o-n-u-s-m-a-d-i-m"
Sadece
" A-g-l-a-d-i-m..."
Seni dokdum gozyaslarimda, seni agladim bu gece ..
Artik dokunuyordum k/canima Ozlemin, Hasretin, Sensizligim " Sen " Dokunuyordun Bana ! Su aci ceken kalbime, Yokdun yanimda, Basucumda, Acidim kendime Kendime,
Ellerim ellerine dokunamiyor ya Gozlerin gozlerime bakamiyor ya Iste bunlar dokunuyordu Kanima !
Artik dayanirmiyim bilmiyorum Ne yapsam derdime care bulamiyorum Buralarda olsan, hep etrafimda Dokunsam tenine Simsicak yuregine
Güzel rüyalarıma hapsettim seni Hani sen çok uzaklardasın ya İşte o yüzden Ben geceleri uyudugum zaman Seni görürüm diye
Rüyalarıma hapsettim seni
Benim rüyalarımda ayrılıklar yok Üzülerek ağlamakta yok Sen varsın ya Bütün güzellikler gecelerimde artık !
Ben seni hiç özlemedim biliyomusun Kızma bana ama Nasıl özleyeyimki seni Ben geceleri beklemedende gözlerimi kapatıyorum Gözlerimin kapandıgı andada seni görüyorum ( :
Hep orda kal sen olurmu Yoksa ben çok ağlarım , Seni görmedigim bir anım bile olmasa keşke Ama işte yoksunki Çok uzaklardasın sen
Gerçegime hiç gelemeyeceksin biliyorum Rüyalarımıda tekrk etme ben gibi Nolur Çok alıştım ben hayallerimin bitanesine