Canım yanıyor tüm kelimelerim tükenmiş, kaynağını bulamayan su gibiyim deli gibi çağlarken akamıyorum. Duvarlar mı örülmüş aşkın önüne, setler mi çekilmiş. Buradayım diyorsun yüreğim yüreğinde. Neden hissetmez yüreğim yüreğini. Suretin yanımdayken ruhun ruhumla neden buluşamıyor .Neden ulaşamıyorum yüreğine.
Derin uykulara çekilme vaktidir şimdi. Yorulan yüreğimi uyutma vaktidir.
Ben beynimle sevmeyi öğrenemedim sevgili oysa ki sizin dünyanızda aşk farklı yüreğimle seviyorum derken beyninizle seviyorsunuz. Sorguluyor yargılıyor ve kararlar alıyorsunuz oysa ki duygular sorgulanmayı sevmez ne hissediyorsan onu yaşamak istersin. Yargılanmaktan hoşlanmaz kırılır.
Aşk coşturandır, heyecanlandırandır, beklenendir, özlenendir, tektirparça parça yaşanmaz aşk. Bir parçasını şimdi yaşayayım nasılsa seviyor benimdir diyemezsin, her an gidebilecek kadar hassastır aşk. Seviyorsa kalır diyemezsin aşktan bu kadar kolay gidilebilir mi diye sorgulayamazsın. Duygular akamazsa ruhuna ve çarparsa duvarlarına unutma aynı şiddette geri döner geldiği yere.
Ben senin dünyanda ki aşkı anlayamadım sevgili. Öğrenmeye çalıştım. İçim acıdıkça acıyan yanlarımı sevginle iyileştirmeye çalıştım. Bir gülüşün unutturdu bazen acılarımı, bir öpüş döndürmeye yetti başımı. Sevgi sözcüklerinle zirveye tırmandım ve o zirvede kaybolmamak için sıkı sıkıya tuttum ellerinden. Hayatımda esen rüzgarımdın benim. Ve o rüzgarın dinmemesi için tanrıya yakarışlarımdın. Anlık değildi sevmelerim her ne kadar anlarda sevmeye çalışsam da seni diye kelimelere dokunuşlarım.
İçim acıyor şimdi sevgiliyüreğimi uyutma vaktisenin dünyanda ki gibi sevmeyi beceremedim.
Aşk beynimizi uyuşturmak için kendi kendimize söylediğimiz yalanların toplamıdır somut dünyanızda ben soyut dünyamda gerçeklerimle mutluydum.
Ey sevgili sebebini bilmediğim hayal kırıklıklarınla dolu şu an yüreğim. Sen beni ben seni anlamaya çalışırken yorulan yüreğimi uyutmaya gidiyorum.
Yürek olmadan yaşanabilirse bir sevda hala senin aşk dediğin yerdeyim bekliyorum. Öğret bana dünyanda ki aşkısen benim dünyamda ki aşka aşık oldun çünkü aşk benim dünyamda çok güzel çok özelsende öğret bana sende ki aşkı gönüllüyüm öğrenmeye.
Yürek olmadan aşk oluyorsa öğret bana sana dair ne varsa ben yüreğimi avutmaya gidiyorum.
Zamanı sıfırlayacağım hayatımda yarın Her şeye yeniden başlayacağım. İlk kez günaydın diyeceğim gökyüzüne, İlk soluğumu alacağım yarın;ama şimdi değil, Yarın.
Yarın başlangıcı olacak hayatımın, Gözlerimi açıp,''Merhaba'' diyeceğim hayata. Ben de varım artık Ölümüne sevgi yarışına.
İlk kez göreceğim annemi yarın. Sarılacağım ona,sevgimi haykıracağım. Ama şimdi değil, yarın.
Yarın umutlarım tanışacak istasyonlarla ,terminallerle Birer birer yolculuğa çıkacaklar. Bavulları mı? Onlar dünden hazır;ama yolculuk yarın.
Her aşk hikayesinde biraz sen varsın
Filmdeki sessiz adam sensin
Ağlayan kadın benim
Cevapsız sorularla dolu beynim
Ölene kadar mücadelemi etmeliydim
Yoksa değerimi bilenemi gitmeliydim
Senden beklediğim sözleri
Hayallerimde söylettim sana
Gerçekmiş gibi mutluluk rolü oynadım
Tabi madalya takan olmadı
Yine yalnızım yine yalnız
Bir kez olsun senin gözünle bakmayı isterdim dünyaya