1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.470
    Beğenilen Mesajlar:
    2.303
    Ödül Puanları:
    113

    Sultan Sarma Bonfile

    Konu, 'Et Yemekleri' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler 1 Adet Bonfile
    1 Çorba Kaşığı Kıyma
    10 Adet İç Antep Fıstığı
    1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış
    Pastırma
    1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı
    Kıyılmış
    Dereotu

    Yapilis TarifiÖn hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün. İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin. Daha sonra içe doğru sarın.
    Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp eritin. İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun. Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın.
    Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin. Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun. Dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın


     
Sultan Sarma Bonfile konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Beyaz Soslu Bonfile

    Beyaz Soslu Bonfile

    Bonfileleri Una Bulayip,margarinde Alt üst Yaparak Pembeleşinceye Kadar Kizartin . Tuz,karabiber Serpin.çok Az Su Ilave Edip Kisik Ateşte Pişirin.yanina Patates Püresi Veya Patates Kizartmasi Ile Servis Yapin.afiyet Olsun.( Mutlaka Margarinde Kizaracak) Yoksa Sert Olur Aceleniz Varsa Düdüklüdede Pişirebilirsiniz.
  2. Pırasalı Bonfile

    Pırasalı Bonfile

    Malzemeler 500 gr Küp Şeklinde Keilmiş Yağsız Bonfile 1 Çorba Kaşığı Soya Sosu 1 ÇorbaKaşığı Susam Yağı 1 Çorba Kaşığı Üzüm Likörü 2 Çay Kaşığı Mısır Nişastası 500 gr Pırasa 3 Adet Küçük Taze Soğan 2 Çay Kaşığı Sıvıyağ 2 Çay Kaşığı Şeker 1/2 Su bardağı Et Suyu 2 Çorba Kaşığı ince Dilimlenmiş Maydanoz Tuz , Karabiber Yapilis Tarifi Bir kabın içinde et parçalarını, et suyunu, mısır...
  3. Kremalı Patatesli Bonfile

    Kremalı Patatesli Bonfile

    bonfile pişirme teknikleri bonfile et yemekleri Malzemeler 4 Adet (160 gr.) Bonfile 1 kg. Taze Patates 1 dl. Çiğ Krema 4 Diş Sarmısak 1 kg. Tatlı Kırmızı Biber 1 dl. Beyaz Şarap Zeytinyağı Tuz, Taze Çekilmiş Karabi Yapilis Tarifi Kırmızı biberleri közleyip soyun ve blender'da püre haline getirin. Ufak bir tencerede biber püresini ve beyaz şarabı kısık ateşte, yavaşça çektirin. Sos...
  4. Bonfile Kebabı (4 Kişilik)

    Bonfile Kebabı (4 Kişilik)

    Malzemeler 1/2 Kg Bonfile 10-11 Çarliston Biber 3 Adet Domates 2 Adet Soğan 100 gr Tereyağı Tuz, Karabiber 8 İri Mantar(Arzuya Göre) 8 Küçük Sosis(Arzuya Göre) 8 Kiraz Domates(Arzuya Göre) 1/2 Limonun Suyu 1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı Birkaç Taze Biberiye Yemeğin Tarifi Bonfileleri tokmakla döverek parçalamadan inceltelim.Çarliston biberlerin çekirdek yataklarını çıkarıp ince uzun...
  5. İç pilavlı bonfile dolması

    İç pilavlı bonfile dolması

    Melişlerim mutlaka deneyin çok lezzetli bir tarif buyurun:) Malzemeler 1 bütün bonfile 2 havuç 1 soğan 3 defne yaprağı tuz karabiber PİLAVI İÇİN 2 ,5 su b. pirinç 1 soğan 1 çorba k. dolmalık fıstık 1 çorba k. kuş üzümü 1 tutam dereotu tuz karabiber yenibahar Hazırlanışı 1 bonfileyi fırın tepsisine alın.üzerine tuz ve tane karabiber sarpin üzerine toz karabiberde serpin.Havuçları...

Sayfayı Paylaş