laetitia Yeni Üye Üye 5 Mart 2010 #1 Süperrr Abiye Ayakkabıları İlk resimdeki gibi bir ayakkabım var ve gerçekten rahat ve oldukça şık,kullanışlı tavsiye ederim.
HURHUR Yeni Üye Üye 5 Mart 2010 #4 bu ayakkabının aynısı vardı kızken çokk giydim nezaman evlendim ve kapandım ayakkabılarıma veda ettim Allahtan bacım ayak nosuyla uyuyorda yabacıya gitmedi çalışırken maaşımın yarısını vermiştim ahhh gençliğim ahhhh
bu ayakkabının aynısı vardı kızken çokk giydim nezaman evlendim ve kapandım ayakkabılarıma veda ettim Allahtan bacım ayak nosuyla uyuyorda yabacıya gitmedi çalışırken maaşımın yarısını vermiştim ahhh gençliğim ahhhh
mislinay Yeni Üye Üye 6 Mart 2010 #7 Harika abiye ayakkabılar gerçekten.Ama kaç saat üstünde durulur o meçhul 🙂 Şıklığın ve zerafetin yanında birazda rahatlık önem teşkil ediyor. Emeğine sağlık canım
Harika abiye ayakkabılar gerçekten.Ama kaç saat üstünde durulur o meçhul 🙂 Şıklığın ve zerafetin yanında birazda rahatlık önem teşkil ediyor. Emeğine sağlık canım
esmer şeker Yeni Üye Üye 6 Mart 2010 #8 ay onlar çok güzelde onlar ı giymek için çok güzel ve pürüssüz ayaklar gerekir haksızmıyım