M Misafir Forum Okuru 1 Nisan 2011 #1 Swatch yüzük swatch yüzük swatch yüzükler swatch yüzükler, swatch yüzük modelleri, swatch yüzük siyah, swatch yüzük tarihli, Son dönemlerde çok nbeğendiğim swatch yüzükleri, sizlerle de paylaşmak istedim Melek'ler🙂 İşte en beğendiğim swatch yüzük modelleri, tarihlerini isterseniz ayarlıyabiliyorsunuz Melek'ler🙂
swatch yüzük swatch yüzükler swatch yüzükler, swatch yüzük modelleri, swatch yüzük siyah, swatch yüzük tarihli, Son dönemlerde çok nbeğendiğim swatch yüzükleri, sizlerle de paylaşmak istedim Melek'ler🙂 İşte en beğendiğim swatch yüzük modelleri, tarihlerini isterseniz ayarlıyabiliyorsunuz Melek'ler🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Nisan 2011 #5 Benim neden bundan yok! Çünkü yanıtını vereyim bir kaç kez almaya gittim arkadaşlarımda görüpte fakat adını bilmiyordum göz gezdirdim görmedim yoktu alamadım🙂 Şu an öğrendim adını gidim de alıyım bari 🙂🙂 Rüyamcım🙂 Tşk ederim bitanem sayende 🙂
Benim neden bundan yok! Çünkü yanıtını vereyim bir kaç kez almaya gittim arkadaşlarımda görüpte fakat adını bilmiyordum göz gezdirdim görmedim yoktu alamadım🙂 Şu an öğrendim adını gidim de alıyım bari 🙂🙂 Rüyamcım🙂 Tşk ederim bitanem sayende 🙂
Young bride Banned 17 Nisan 2011 #6 Uzun süredir bunu almayı çok istiyorum.Ama alıcam ben siyahını daha çok beğendim . Emeğine sağlık canım
Uzun süredir bunu almayı çok istiyorum.Ama alıcam ben siyahını daha çok beğendim . Emeğine sağlık canım
ilkimsu Yeni Üye Üye 17 Nisan 2011 #8 gri sifreli benim yüzüğüm 😀 herkeeste var artık ya her sözlenen bundan takıyo 🙂
ilkimsu Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2011 #10 geçende gördüm bir çocugun parmagında ama sözlü falanda değilmiş ne ayak bunlar yaaa :d