ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 17 Şubat 2011 #1 Takıda İncinin Yeri ?ncinin zerafeti kad?n?n güzelli?iyle birle?ince sizce ortaya nas?l bir görüntü ç?kar.. Harkulade tabiki... ?ncinin tak?ya katt??? ??kl??? Melekler Mekan? fark? ile ya?ay?n..beyaz?n masumiyeti ??kl??? ve göz al?c?l??? .. Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Şubat 2011
?ncinin zerafeti kad?n?n güzelli?iyle birle?ince sizce ortaya nas?l bir görüntü ç?kar.. Harkulade tabiki... ?ncinin tak?ya katt??? ??kl??? Melekler Mekan? fark? ile ya?ay?n..beyaz?n masumiyeti ??kl??? ve göz al?c?l??? ..
$ul€ Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #2 ayy kardeşlik bu ne bacım yaa.. bayıldım resmen.. ayılmayı da düşünmüyorum sen bunu bana verene kadar
ayy kardeşlik bu ne bacım yaa.. bayıldım resmen.. ayılmayı da düşünmüyorum sen bunu bana verene kadar
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 17 Şubat 2011 #3 $ul€' Alıntı: ayy kardeşlik bu ne bacım yaa.. bayıldım resmen.. ayılmayı da düşünmüyorum sen bunu bana verene kadar Genişletmek için tıkla ... Senin olsun tabiki kardeşlik 🙂
$ul€' Alıntı: ayy kardeşlik bu ne bacım yaa.. bayıldım resmen.. ayılmayı da düşünmüyorum sen bunu bana verene kadar Genişletmek için tıkla ... Senin olsun tabiki kardeşlik 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Mart 2011 #4 Benimde birkaç tane inci ve beyaz taş karışımı modellerde takı setlerim var gerçekten abiye kıyafetlerle inanılmaz zarif ve şık duruyorlar🙂
Benimde birkaç tane inci ve beyaz taş karışımı modellerde takı setlerim var gerçekten abiye kıyafetlerle inanılmaz zarif ve şık duruyorlar🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Mart 2011 #5 Çok güzeller canım emeğine sağlık siyaha çok yakışıyor inci🙂