Bende takıntı çokk
Yazsam sayfalar dolar, kahakahalar havada patlar
Pijama takıntım var. Pijamalarımdan biri hep gözdedir. Takii eskiyipte çöpe girene kadar. Sonra ona benzer birini alırım bir süre ona alışırım, bu seferde gözdem o olur
😀
Ayrıca lavabo takıntım var. Kimsenin lavabosuna gitmem
🙂 https://www.meleklermekani.com/haftanin-konugu/198154-ruyam-adminimiz-ile-roportaj-31-hafta.html da dediğim gibi bu yüzden acillik olmuştum
😀
Temizlik takıntımda çok fazla. Su, deterjan ve köpük hastasıyım
😀 Deterjan reyonlarında ki gizli kamera görüntülerini izleyenler, eminim bana gülmekten ölüyorlardır, çünkü hepsini tek tek koklarım
Dışarı çıktığımda ellerimi yani avcumun içini kolay kolay etrafa sürmem, para tuttuğumda ya da dışardan eve girdiğimde ellerimi uzun bir süre yıkarım, sonrada duşa girerim. Şayet evi pek temiz olmayan bir yere gittiysem, ki bunu daha önce biliyorsam gitmem, diyelim ki ilk gidişim, eve gelir gelmez, sırf orda oturdum, popom değdi diye üzerimde ki herşeyi çıkartır kirlilere atarım.
Duş takıntım var, yaz kış fark etmeden her gün duşa girerim ve beş tane kesem (lifim) var hepsiyle tek tek keselenirim.
Biriyle keselenirsem ya diğerleri küserse diye düşünürüm ve illa hepsini tek tek köpürtür keselenirim
Toz, asla sevmem. Toz aldığımda, mobilyanın boy izasında eğilir ve bakarım, toz aldığım bezin tüyleri kalmış mı diye, bu aynalar içinde geçerli, o yüzden aynaları silince bir de gazete ile siliyorum
Bundan ola ki bizim evde ki temizlik işi çok uzun sürüyor
Yatılı misafirimiz geldiğinde, ev bana yabancı geliyor, sırf biri var diye huysuzlanıyorum. Misafir gider gitmez elk düğmelerine kadar siliyorum
Ve simetri takıntım var. Hiç birşey yerinden kımıldamıyacak, milim bile yan durmayacak
Bu yüzden aynamın önünde ki kozmetik ürünlerim, boylarına ve renklerine göre dizilidir, asla birbirleri ile yer değiştiremezler. Salonda da ki ve evin diğer yerlerinde ki tüm bibloların, şamdanların yeri bellidir, bize gelen herkes simetri takıntımı bilir ve oturmaya bile korkarkalar, birşeye değipte yerinden kımıldatacaklar diye
Diyeceksiniz ki "ev halkı yani ailen ne yapıyor" onlarda alıştı artık
Öyle bir çok evde ki gibi orta sehpanın üzerinde dergi, çerez kasesi ya da her hangi bir şey konamaz bizim evde ki sehpanın üzerine, koyanın kafasına geçiririm
Düzen konusunda da takıntılıyım yani
Aranızdan biri bir gün bizim eve konuk olunca anlar ne demek istediğimi
Zaten gelen, bir daha ki sefere gelmeye korkuyor ve "bu ev çok düzenli, herşey yerli yerinde, ellemeye, oturmaya korkuyorum" diyorlar
Aklıma gelenler bunlar
Anlıyacağınız ben takıntılarım sayesinde ölmüşüm