LAMİYA Aktif Üye Üye 12 Kasım 2009 #61 Gül Hanım' Alıntı: çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım bğendiğine sevindim
Gül Hanım' Alıntı: çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım bğendiğine sevindim
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Kasım 2009 #62 Lamiya tek kelimeyle süperler.Büyük sabır ve emek isteyen bir iş Özellikle İstanbul Üniversitesine bayıldım Ellerine sağlık
Lamiya tek kelimeyle süperler.Büyük sabır ve emek isteyen bir iş Özellikle İstanbul Üniversitesine bayıldım Ellerine sağlık
LAMİYA Aktif Üye Üye 12 Kasım 2009 #63 PaSikA' Alıntı: Lamiya tek kelimeyle süperler.Büyük sabır ve emek isteyen bir iş Özellikle İstanbul Üniversitesine bayıldım Ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... gerçekten çok emek istiyo insanın elleri teli gerdirmekten nasır oluyo ama çok keyifli hele çivi bittikten sonra kağıdı temizleyip ortaya çıkan görüntü süper ist üniversitesi benim eserim değil ama beğenmene sevindim ilgine teşekkür ederim
PaSikA' Alıntı: Lamiya tek kelimeyle süperler.Büyük sabır ve emek isteyen bir iş Özellikle İstanbul Üniversitesine bayıldım Ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... gerçekten çok emek istiyo insanın elleri teli gerdirmekten nasır oluyo ama çok keyifli hele çivi bittikten sonra kağıdı temizleyip ortaya çıkan görüntü süper ist üniversitesi benim eserim değil ama beğenmene sevindim ilgine teşekkür ederim
Şevvall Yeni Üye Üye 20 Kasım 2009 #68 hayatım yaptıkların süpermiş hemen bu kursa başlamam lazım çok beğendim.emeğine sağlık....
LAMİYA Aktif Üye Üye 23 Kasım 2009 #69 ŞEVVAL.' Alıntı: hayatım yaptıkların süpermiş hemen bu kursa başlamam lazım çok beğendim.emeğine sağlık.... Genişletmek için tıkla ... canım arkadaşım teşekkür ederim
ŞEVVAL.' Alıntı: hayatım yaptıkların süpermiş hemen bu kursa başlamam lazım çok beğendim.emeğine sağlık.... Genişletmek için tıkla ... canım arkadaşım teşekkür ederim