merhaba handanca adım yasemin terazi burcuyum.sormak istediğim soru yarın bir kursa başlıyacağım bu kursun sonunda sertifika alabilecekmiyim.eğer alırsam o kurs merkezine bağlı yerlerde öğretmenlik yapabilirmiyim.kurs yetkilisi başlatırım demişti.de.doğrumu acaba.olucakmı.bu iş olayı.olursa ne zaman olur.sene bitti.yene yıldan sonramı yoksa.
birde bayramda kuzenim iş buluruz demişti söylerim dedi tanıdıklara.hastanede varmış.devlette yalanmı söyledi bilemem.acaba ondan haber gelicekmi.
iki sorumuda yanıtlarsın inş.bu gece yazdım yarın sabah kursa başlıycam.öğlene okurum inş.cvplarsan tabi
senin yorumlarına güveniyorum.hoşçakal.
merhaba canım açılımlara başlamışsın daha önce hiç baktırmadım hakkımda ne kadar bilgi vermem gerekiyor bilmiyorum ama şu kadarını yazabilirim kova burcuyum eşimin burcu aslan evlilik iş ve aşk durmumuzu merak ediyorum şimdiden teşekkürler..🙂
Merhaba handanca nasılsın bugünü iple çekiyordum bana bakabilrmisin bugün sana zahmet olmazsa aşk hayatıma bakabilirmisin neler var neler oluyor nasıl bir yol izlemeleyim eski erkek arkadaşımla ilgili bir gelişme varmı bakabilirmisin çünkü hernedense aklımdan çıkartamıyorum bırak çıkartmayı rüyalarımada giriyor saftirik 🙂 Ben 30/07/81aslan burcuyum onun ismi özgür oda 22/08/81 aslan burcu bir gelişme varmı yoksa başkasımı gözüküyor aşk ve iş hayatımı merak ediyorum bakarsan sevinirim
Handancığım,
Yeni sezonun hayırlı olsun .
Ben de baktırmak istiyorum.
Genel olarak bakabilir misin?
Eş,çocuk iş anam ne görüyorsan artık😀
Nasıl pişman bir bilsen . Ama yiğitliğe leke gelecek sanki dönerse. Ama canım ya sanki çokta beklediğin gibi değil sanki. Şimdi değilde en az bi 2 vakit içinde çalışıyorsan iş çevresi diyeyim biri ile yakınlaşman görünüyor..
Lafı sözü geçen sevilen biri bu kimse. Mantığın ön planda olaca vede sen kendine bir şans vereceksin.Şuan yaşanan dengesizlikler kaoslar hepsi ama hepsi bitecek inşallah.
Çevrendede sevilen birisin. Hoş diş geçiremeyen kıskançlar var ama okadar yani başkada bişey yapamazlar.
Hadi bakalım hayatın senin ayağına getireceği süprize evet de vede kendin için iyi birşans yakala diyorum.
merhaba handanca abla, aradan 1 ay geçti ama benim sorunum değişmedi🙂 formasyon için ben hala bir yere kayıt yaptıramadım🙁 bu konuda baktırmak istiyorum.şimdiden teşekkürler.
Slm canım benimm...Benim her zamanki derdim taşınma...Bliyorum bu konuda çok başını ağrıttım ama ne yapim çok dert ediyorum kendime neyse..🙂ben genel baktırmak istiyorum zahmet olmazsa🙂burcum oğlak eşimin burcuda koç🙂İçimde çookk sıkıntı var canım benim yaaa...Şimdiden teşekkür ediyorummm🙂
merhaba handanca adım arzu kova burcuyum eşim oğlak kızımda kova.burcu.maddi anlamda sıkıntılı günler geçiriyoruz.ne zaman bu parasızlık bitecek.ben bu sebepten iş bakıyorum.oda olmuyor.iş bulmam mümkünmü.acaba.yakın zamanda yada 2010 damı olucak.yorumlarını bekliyorum cnm.
Canıım yaaa kartların hiçbiri güzel çıkmadı. Asıl sıkıntı taşınmamı vaşka bişeymi karar veremedim yani.
Taşınma işi askıda şuan için.
Yanlız üzücü olaylar üstüste gelebilir. İnşallah gelmez diyeyimde ben.
Kendini bu kdar dağıtma sana stres hiçmi hiç iyi gelmiyor. sağlık sorunları baş gösterebilir.
Nereye dönsen bir aksama yumağı sanki. Herşeyi sen halledemessin bunu unutma. Gücücnün yettiği ölçüde olaylara dahil ol. Herkeside menmun edemessin canım.
Kaç parça bölünürsen bölün. olacak şey yine oalcaktır bunu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?