merhaba handanca ilk önce yeni yılını kutlarım.umarım 2010 da tüm dileklerin isteklerin gerçekleşir.sağlık başarı dilerim.
yasemin terazi burcuyum bekarım🙂 2010 da evlilik varmı ne zaman tanışırım evleneceğim kişiyle.
işle ilgili mesleğim dışı bir işe başladım ticaret gibi düşünelim bu işten para kazanacakmıyım.m
mesleğimle ilgili muhasebeciyim belge alıcam öğretmen olabilecekmiyim.kursa gidiyorumda.
sağlıkla ilgilide bişeyler yazarsan mutlu olurum.yeni yıl hediyesi vermiş olucaksın bana.teşekkürler şimdiden.
merhaba handancım ben boğa burcuyum eşim akrep hem ilişkimiz hemde genel anlamda banada yardımcı olursan çok mutlu olucam sabırsızlıkla bekliyorum
Handanca ablacım başta siz ve bu siteyi hazırlayan tüm ekip olmak üzere, buraya üye olanların yeni yılını tüm içtenliğimle kutlar sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim.
Merhaba ablacım,bu sefer sana baktırmak istememin nedeni farklı. Çünkü ilk kez bazı duyguları hissediyorum ve tek taraflı mı degil mi bilmiyorum bu yüzden bir bakabilirmisin rica etsem.
Sayılar 2 ve 13 burçların ikisi de balık
sonunda ne olacak bunun şimdiden tşkler.
Merhaba Handancam nasılsın?
ben buaralar hiç iyi değilim eski sözlüm rahatsız ediyor ve ben yeni aşklara yelken açmak istiyorum 🙁((
kartlar benim için ne diyor bakabilirmisin 🙂
ben yengeç burcuyum ismi lazım olamayan eski sözlümde koç burcu.
Merhaba ablacım...
Öncelıkle yenı yılın kutlu olsun..
2010 yılı icin genel bakarmısın.
Bide çocuklugumdan beri sevdiğim bı ınsan vardı. Yıllar sonra bulduk birbirimizi ve sevgılı olduk. 4-5 ay once de ayrıldık. Hala unutamıyorum onu. Biliyorum bitti ama onunla ılerde ne bilim bi gelişme olucakmı. Bu arada burcum ikizler. Onun ki oğlak..
Yeni bi ilişkim var şimdi. Önceki ilişkimle ilgili anlattım herseyı acıkca. Unutamadıgımıda. Bile bile devam ediyo benımle. Ne olucaz onunla ilerde. Nişan gibi şeyler varmı merak edıyorum.. Onun burcuda terazi...
Biraz fazla oldu ama bekliyorum ablacım..
Teşekkurler sımdıden..
Merhaba Handanca Hanımcım, bana da tarot bakımı yapabilirmisiniz? bizim erkek arkadasimla ikimizin de burcumuz aynı terazi. bizi genel anlamda 2010'da neler bekliyor? evlilik yilimiz bu yıl mı ?
tesekkur ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?