merhaba
1971 02 mart doğumluyum..
bebek istiyorum ve iş hayatım nasıl gidecek onu merak ediyorum..yardımcı olabilir misiniz teşekkürler..
Merhaba handanca,
bende tarot actirmak istiyorum..Aslan burcuyum. 12-agustos 1985 dogumluyum.. aynen Sehnaz arkadasim gibi bebek istiyorum ve hayatimda/ is hayatinda degisiklikler olacakmi merak ediyorum..
Bu arada esimin dogum tarihinide yazayim belkide lazim olur 31-05-1981. Ikizler burcu..
Simdiden tskler..
Sevgiler
merhaba handanca bende tarot açtırmak ıstıyorum başak burcuyum 4 eylül 1986 dogumluyum 2010 yılı bana neler getırecek anne olabılecekmıyım yada bu yıl içinde hamılelık olabılırmı ve evlılık hayatım iş hayatım nasıl olacak bakabılırmısınız sımdıden çok tesekkürler
iyi akşamlar Handanca hanım bende genel olarak baktırmak istiyorum 23.06.1983 doğumluyum şimdiden cevabınız için teşekkürler.birde bebek istiyorum yakın zamanda gözüküyormu acaba hamilelik.
çok teşekkür ederim..iyi çalışmalar..Öncelikle bebek için açılım yapmıyoruz.
Bazı konularda güçsüz kalıyorsunuz sanki. yata yetersizlik var. Bence bu konuda kendinize fazla yüklenmeyin. Tüm gücünü vede enerjini bu sene için iyi kullan. Aslında sana herşey hazır. seni hazır görmüyorum. Bazı yerlerde kafanı takıp kalıyorsun. Etki altında fazla kalıyorsun. Çevrendeki seslere kulak ver. Kendeni çokta soyutlama..
Bir erkeğin size faydası olacak. 3 vakit içinde sorunların yavaş yavaş çözülmeye başlayacak. 2010 sana 3 güzel hediye getirecek. Bunları görmek ve doğru yerde değerlendirmek size kalmış.
merhaba handanca banada tarot acarmısın 11 nisan 1986 dogumluyum bu yıl ne getırecek bana bıde ev alma olayımız var alabılecekmıyız sımdıden tsk ederım
marabalar size cok teşekür ediyorum öncelikle kimse nin yapamadıgını siz yapmışnız benim eşimin . 10.01.1980 kızım tarih 26.12.1998 kızımın hayatı hakkında eşimin işi durumu ne işe alınıyor ve nerde alınıyo taşıncakmıyız ve saglık teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?