iyi günler handan hanım benimde evliliğimle ilgili özel bir değerlendirme yapabilirmisiniz ben oğlak o yay burcu ve kızım 1 yaşında ikizler burcu çok önemli lütfen kartları yorumlarmısınız 9,11 ve 41 lütfen...
mrblar yorumlarınız çok güzel . kısa da olsa aslında net we açıklayıcı
bnm sorum şu karşımdaki insana biraz msjla tartışmamız oldu ben onu yanlış anladım oda bu hareketime çok kızdı askında bana bahane gibi geliyor bu sebebten dolayı ayrılması ama anlaşamadığımızı we bnm kaprisli oldğumu söledi çok şaşırdım ....
nolucak bnnm onu üstüne düşmem gerekiyormu lütfen yardımcı olurmusun bana🙁 sewiyorum çünkü bir kes daha bu şansı kaçırmak iste4miyorum çünkü
ikimizde aslanız 😕 ... Yüreğine sağlık şimdiden
merhaba handan hanim yorumlariniz cok güzel aciklayici her girdigimde mutlaka size bakiyorum en sonuda bende karar verdim bakarsaniz cok sevinirim ben yay burcuyum genel olarak bakarsaniz sevinirim tesekkürler
Aşkımın sonu ne olacak acaba ?
canımcım çokkkk geçmiş olsun
kendine dikkat et
bana genel olarak bakar mısın
sayılar 4 -7 48 kendine iyi bak tatlım...
mucx mucx....
handan abla bana da bakar mısın 25 temmuz 92 aslan??
geçmiş olsnn şmdi gördmm...
Merhaba,aranıza yeni katılmaktan mutluyum,nice güzel paylaşımlar diliyorum.Ben ikizler burcuyum,sevdiğim insan kova onunla ilişki durumum ne olacak,yazın evlilik görünüyormu? Şimdiden çok teşekkür ederim.sevgiler..
meraba handanca acil şifalar diliyorum geçmiiş olsun....bana daha önce bakmıştın aşşkkk hayatımı merak ediyorum bakıp bakmamak size kalmış çok teşekkür ederim yinede...mardinde çalışıyorum bu yıl tayin durumu olacakmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?