Merhabalar handan hanım;
ben 8 mart 1982 doğumluyum ve 4 aylık evliyim,eşimde 1 haziran doğumlu,evliliğimizdeki uyum nasıl sizce,o çok agrasif bı anda sınırlenıyor,bende cok konusuyorum🙂bu anlamda bazen kırıcı olabılıyoruz,sizce aramızdakı problemler düzelir mii? Bebğim olacak 2010 şubatın son haftaları doğması beklenıyor,bu bebeğin cinsiyeti yada hangı burctan olcagını soylersenız cok memnun olurum .
Teşekkürler
saygılarımla
merhaba handanca!ben de herkes gibi bir tarot açılımı rica edeceğim.evliyim eşim boğa burcu ben de yay burcuyum,bize genel bir tarot açar mısın?şimdiden teşekkürler.
aßLa ßanada bakar mısın? Kafam karıştı,ne oLacak bu işiN soNu,aciL bakar MIsıN çoK çoK LütfeN (akrep burcu Onun ) :s burcuM boğa geneL olarak bakabilir misin?
Merhaba Handanca bana en son dogum gunum olan 2 temmuzda bakmıştın.. aşk ve iş hayatım için tekrar bakarmısın.. şimdiden çok sağol..
oyy oyy çok teşekkürler canımBu aralar herşeyi boşa çıkarmışsın. Kendini bile ihmal ediyorsun. Bu kadar kendini herşeyden soyutlamana gerek yokki. Hemen toparlan ve kendine bak. Herşey kontrolünde olacak merak etme. Yanlız zamanı var. Karşındaki kişide nedense bu dönem çok umutsuzlar içinde. aksilikler üstüste gelsede yıldırmamalı onu. Ona kaybettiği gücü sen vermelisin. Emin ol çok ihtiyacı var buna.
Hadi ona elini uzat ve moral ver. İş konusunda değişiklik yaşaman olası. Herşeyi tartıp ölçmeden yeni kararlar alma.
Hayat senindir. Kararlarını ona göre ver. Aceleci olma. Sağlığınıda ihmal etme.
Slm şeker 🙂 sanırım 3 haftadan fazla oldu baktrmayalı hep olumsuz günlerde baktırırdım ama bu sefer pozitif günümde yazıyorum ..
ben-06-08-88'li partnrm -25-07-86' lı . ikimiz içinde genel olarak bakarmısın, sonu nasıl bitecek, onu seviyorum tam anlamıyla kazanmak için neler yapmam gerekir , ilişkim nasıl gidiyor olumsuz yönleri varsa nasıl düzeltmem gerekir. şimdilik bu kadar 🙂 .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?