hiç beklemediğin bi an alacağın takdir seni çok mutlu edecek.yeteneklisin ve sen kendinin arkadaşısın canım. Maddi anlamda sıkıntılı günler kayıplar olmuş. Canım sana yeni bi işteklifi çıktı. Bazı kurallara karşı gelerek, düşünce ve isteklerini aniden gerçekleştirmeye çalışarak, ya da sadece işinize karşı daha istekli olarak, günlük yaşantında yer veremediğin duyguları tatmin etmeye çalışıyorsun. Doğa üstü yeteneklerinizi daha fazla kullanma şansına sahipsiniz. Yeni bir meslek atılımı olacak gibi hissettim canım. Mevsimlerden dolayı geçici bi halsizlik ve iştahsızlık yaşabilirsin bu aralar. sağlıkla kal canım.Merhaba handan abla benim tekrar, banada genel olarak bakabilirmisin saglik ve is, oldugum yerde kalacakmiyim yükselme ihtimalim varmi. Seni yormiym daha fazla sayilarim 60, 8, 41
Burcum oglak
slm canim benim 4 tane cocugum var acaba onlara bakarmisin dogum tarihleri kiz: 30.03.1993,oglan:09.09.1993,
oglan:27.07.2000,
oglan:07.10.2005 rakamlar 19,7,23
ya arkadasim hani su ev meselesi vardiya hatirlamassin belki ama tasinmayi dusundugumuzu ve ne zaman olacagini sormustum sende haziran gibi demistin acikcasi haziran bana cok erken oldugu icin inanamamistim olamaz heralde diyodum....ama bi kac gun once anladimki buyuk bi ihtimalle haziran gibi tasiniyorum yeni evime ...ve aklima falin geldigindede acikcasi cok da sasirdim bu kadarda olmaz diyorum yani....o zaman sana bi soru daha sorabilirmiyim???cevabin eveeet gibi duydum:dp47:simdi biz bi ev baktik hosumuza gitti ama tabi daha bakacagiz fakat aklimizdada o ilk baktigimiz var hep acelede karar vermek istemiyoruz sence ne olacak....bu ilk gordugumuz olsunmu yoksa baska mi olsa daha iyi olur....Sevgili meleklerim konusunda uzman arkadaşımız handanca artık bu sayfadan tarot falınıza bakıyor 🙂
yapmanız gerekenler;
*Bu başlık adı altında mesajınızı yazınız
*Mesajınız ile ilgili 1 ila 78 arası üç rakkam yazınız.
*ilişkilerde burç belirtirseniz açılım daha net olacaktır.
evet fal meraklısı meleklerim hadi ne duruyorsunuz ücretsiz tarot falı daha ne olsun
canim seni yine rahatsiz ediyorum ben cok merakliyim da ögrenmek istedigim esim ve beni gelcekde neler bekliyor eisim:02.10.1971
benim:01.10.1971 ikimizde terazi burcluyuz rakamlar 25,49,15
bence araştırın iyice. ilk ev sorunlu. Sonra karar vereceğin ev çok hayrlı olacak. BU Sanki ikinizin içinde yeni bi başlangıç herşey için. Neyi nasıl istediğinize çok iyi karar verin önce. eskisinden daha iyi bi eviniz olacak ama. tabi bunları kartlar söylüyorya arkadasim hani su ev meselesi vardiya hatirlamassin belki ama tasinmayi dusundugumuzu ve ne zaman olacagini sormustum sende haziran gibi demistin acikcasi haziran bana cok erken oldugu icin inanamamistim olamaz heralde diyodum....ama bi kac gun once anladimki buyuk bi ihtimalle haziran gibi tasiniyorum yeni evime ...ve aklima falin geldigindede acikcasi cok da sasirdim bu kadarda olmaz diyorum yani....o zaman sana bi soru daha sorabilirmiyim???cevabin eveeet gibi duydum:dp47:simdi biz bi ev baktik hosumuza gitti ama tabi daha bakacagiz fakat aklimizdada o ilk baktigimiz var hep acelede karar vermek istemiyoruz sence ne olacak....bu ilk gordugumuz olsunmu yoksa baska mi olsa daha iyi olur....
2-8-16 esimin burcu basak---benim yay..:yo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?