handanca Daimi Üye Yönetici 24 Temmuz 2009 #1 Tarotta Hekate'nin 3 Yol Açılımı tarot üç kart tek açılımlık tarot 3 kart 3 Evet melekler gördüğünüz gibi tarot kartları ile çok değişik açılımlar yapılabiliyor. Bu 3 yol açılımıda onlardan biri. Şimdi bu kartlarla hangi sorularaımıza cevap bulacağımızı yazacağım. Sizde bu şekilde açılan kartları tek tek okurken o sorunuza yanıt bulacaksınız. 1-2 Nolu Kartlar: Bu kartlar seni ve durumunu temsil ediyor. (kendin ve egon) 3-15 arası Yoldaki kartlar : bilinçaltındaki olayları, Yada sakladığın durumunu yada görmemezlikten geldiğin durumları anlatacaktır. (ilişkin, arkadaşların, ailen) 4-16 arası Yoldaki Kartlar: Hekate'nin size tavsiyeleri olacaktır. Düşün ve değerlendir. (sezgiler) 5-17 arası Yoldaki Kartlar: İşte asıl sorun bu kartlarda çıkacak. Bunlar üzerinde senin aklını çalıştıracak şeyler var. Kartlarınız varsa ben deneyin derim
tarot üç kart tek açılımlık tarot 3 kart 3 Evet melekler gördüğünüz gibi tarot kartları ile çok değişik açılımlar yapılabiliyor. Bu 3 yol açılımıda onlardan biri. Şimdi bu kartlarla hangi sorularaımıza cevap bulacağımızı yazacağım. Sizde bu şekilde açılan kartları tek tek okurken o sorunuza yanıt bulacaksınız. 1-2 Nolu Kartlar: Bu kartlar seni ve durumunu temsil ediyor. (kendin ve egon) 3-15 arası Yoldaki kartlar : bilinçaltındaki olayları, Yada sakladığın durumunu yada görmemezlikten geldiğin durumları anlatacaktır. (ilişkin, arkadaşların, ailen) 4-16 arası Yoldaki Kartlar: Hekate'nin size tavsiyeleri olacaktır. Düşün ve değerlendir. (sezgiler) 5-17 arası Yoldaki Kartlar: İşte asıl sorun bu kartlarda çıkacak. Bunlar üzerinde senin aklını çalıştıracak şeyler var. Kartlarınız varsa ben deneyin derim
ÖZLEM75 Yeni Üye Üye 8 Haziran 2010 #2 ya bu siteden ben neden istediğim gibi yararlanamıyorum.katinanın deste kartlarını kullanıyorum ama bununla ilgili bilgiler ve yeni açılımlar öğrenemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz.
ya bu siteden ben neden istediğim gibi yararlanamıyorum.katinanın deste kartlarını kullanıyorum ama bununla ilgili bilgiler ve yeni açılımlar öğrenemiyorum.bana yardımcı olurmusunuz.