ms_enemy Yeni Üye Üye 13 Şubat 2008 #102 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 mekanın güzel melekleri köşemi yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.. tatilden döndüm. artık tam gaz buradayım... sizleriiii çokkk özlemişim yaaa 🙂 hepinizi çok seviyorum
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 mekanın güzel melekleri köşemi yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.. tatilden döndüm. artık tam gaz buradayım... sizleriiii çokkk özlemişim yaaa 🙂 hepinizi çok seviyorum
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #104 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Şubat 2008 #107 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 sevgililer günün kutlu olsun ms cim umarım eşinle bi ömür aşk içinde yaşarsınız hep mutlu olursunuz
Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 sevgililer günün kutlu olsun ms cim umarım eşinle bi ömür aşk içinde yaşarsınız hep mutlu olursunuz
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Şubat 2008 #108 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 sevgililer günün kutlu olsun canımm
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Şubat 2008 #110 Ce: Tatli MeleĞİn Mekani 🙂 Canim nasilsin??? Seninle sohbet etmeyi cok özledim yaaaaa....