Taze Fasülye Turşusu

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Taze Fasülye Turşusu
taze fasulye turşusu taze fasulye turşusu nasıl yapılır nasıl yapılır kurulur fasülye yapılışı
Malzemeler
Taze fasulye, tuz, sarımsak

Yemeğin Tarifi
Fasulyelerin baş ve uç kısımları bıçakla kesilip, varsa kılçıkları ayıklanır. Kaynamakta olan suya atılıp 2-3 dakika haşlanır. Soğuk su içinde soğutulur. Turşu kabına konulurken sarımsak, limon ve soğan dilimleri ve isteğe göre çeşitli baharat ilave edilir,
Üzerine baskı konduktan sonra %6 tuzlu salamura ile doldurulur.
Diğer işlemler patlıcan turşusundaki gibi yapılır.
Fasulyenin haşlanarak sade turşusu yapıldığı gibi, diğer malzemelerle birlikte, haşlanmadan da turşu yapımında kullanılabilir.
 

Benzer İçerikler

T
Cevaplar
0
Görüntüleme
3K
T
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
5K
*MeleK*
Uzman SühaN
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
Uzman SühaN
Uzman SühaN
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
*MeleK*
Üst