YeSiL Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #1 taze melek geldi selam arkadaşlar ben yeni üye oldum benide aranıza kabul ederseniz sevınırım ıstanbuldan katılıyorum rieliyim ayrica hemşerilerimede selamlar diliyorum karşılama msj larını beklıyorum güzel paylaşımlar
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum benide aranıza kabul ederseniz sevınırım ıstanbuldan katılıyorum rieliyim ayrica hemşerilerimede selamlar diliyorum karşılama msj larını beklıyorum güzel paylaşımlar
C ~CaDaLoS~ Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #2 Cevap: taze melek geldi iLk hos geLdin eden ben oLiyim.aramiza hos geLdin. hosca vakit gecirmen diLegi iLe.öpüLdünüz 😀
Cevap: taze melek geldi iLk hos geLdin eden ben oLiyim.aramiza hos geLdin. hosca vakit gecirmen diLegi iLe.öpüLdünüz 😀
Vijdan Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #3 Cevap: taze melek geldi Hoş geldin canım,sefalar getirdin..Keyifli forumlar,kalıcı dostluklar dilerim..
Cevap: taze melek geldi Hoş geldin canım,sefalar getirdin..Keyifli forumlar,kalıcı dostluklar dilerim..
zuzu65 Yeni Üye Üye 12 Kasım 2008 #4 Cevap: taze melek geldi canım hoşgeldin sefalar getirdin ...uzaktanda olsa hemşeri sayılırız...dostlukların paylaşıldığı güzel bir sitedesin.hayırlı olsaun canım
Cevap: taze melek geldi canım hoşgeldin sefalar getirdin ...uzaktanda olsa hemşeri sayılırız...dostlukların paylaşıldığı güzel bir sitedesin.hayırlı olsaun canım