sihir_perisi Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #1 tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an tebeşirin tarihi tebeşirin tarihcesi öğretmen bayan olunca daha bir iç gıcıklayıcı sesin çıktığı andır
tebeşirin tarihi tebeşirin tarihcesi öğretmen bayan olunca daha bir iç gıcıklayıcı sesin çıktığı andır
=ZaMaN= Yeni Üye Üye 13 Şubat 2009 #2 Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an içinden saydırdığın andır🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Nisan 2009 #3 Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an İnsanın tüylerini diken diken eden, tebeşire mi tahtaya mı yoksa tırnağa mı laf edileceği şaşırılan andır...
Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an İnsanın tüylerini diken diken eden, tebeşire mi tahtaya mı yoksa tırnağa mı laf edileceği şaşırılan andır...
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Nisan 2009 #4 Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an çok kötü bir sesin çıktığı andır şimdi bile tüylerim ürperdi
Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an çok kötü bir sesin çıktığı andır şimdi bile tüylerim ürperdi
L linda Yeni Üye Üye 9 Haziran 2009 #5 Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an ığğğğğğğğ aklıma geldi de şimdi
H hulya1642 Forum Okuru 11 Haziran 2009 #6 Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an hatırladım içim gıcıklandı...
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #7 Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an Ayyy başlığı okudum da tüylerimi ürpertmeye yetti😀
Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an Ayyy başlığı okudum da tüylerimi ürpertmeye yetti😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 13 Haziran 2009 #8 Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an ayyy tüylerim diken diken oldu birden ya 😕 😀
Cevap: tebeşirin kırılıp tırnagın karatahtaya sürttugu an ayyy tüylerim diken diken oldu birden ya 😕 😀