Likapam Paylaşımcı Melek 22 Mayıs 2019 #111 Mügü' Alıntı: hu kızlar kimseler yok gelin kahve içelim bu gün iftara davetiydik yapılan işler pek yok çamaşır yıkandı serdim kuruyan çamaşırları katlandı iftara gittik ordan akşam üzeri eltimin annesi vefat etmişti taziyeye gidildi Genişletmek için tıkla ... Başınız sağolsun Bu gün bende bi şey yapmadım iftara sadece salçalı makarna yaptım en kolayı bu çünkü bu gün tembellik günüydü yani
Mügü' Alıntı: hu kızlar kimseler yok gelin kahve içelim bu gün iftara davetiydik yapılan işler pek yok çamaşır yıkandı serdim kuruyan çamaşırları katlandı iftara gittik ordan akşam üzeri eltimin annesi vefat etmişti taziyeye gidildi Genişletmek için tıkla ... Başınız sağolsun Bu gün bende bi şey yapmadım iftara sadece salçalı makarna yaptım en kolayı bu çünkü bu gün tembellik günüydü yani
M Mügü Paylaşımcı Melek 22 Mayıs 2019 #112 Likapam' Alıntı: Başınız sağolsun Bu gün bende bi şey yapmadım iftara sadece salçalı makarna yaptım en kolayı bu çünkü bu gün tembellik günüydü yani Genişletmek için tıkla ... teşekürler amin amin
Likapam' Alıntı: Başınız sağolsun Bu gün bende bi şey yapmadım iftara sadece salçalı makarna yaptım en kolayı bu çünkü bu gün tembellik günüydü yani Genişletmek için tıkla ... teşekürler amin amin
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Haziran 2019 #113 kimse yazmiyor bari ben yazayım bu gün yapılacak işler kızımın odasına temizlenecek dip bucak
Likapam Paylaşımcı Melek 21 Haziran 2019 #114 Mügü' Alıntı: kimse yazmiyor bari ben yazayım bu gün yapılacak işler kızımın odasına temizlenecek dip bucak Genişletmek için tıkla ... Ben hastanelerden geri gelmiyorumki evdede bi şey yapamıyorum
Mügü' Alıntı: kimse yazmiyor bari ben yazayım bu gün yapılacak işler kızımın odasına temizlenecek dip bucak Genişletmek için tıkla ... Ben hastanelerden geri gelmiyorumki evdede bi şey yapamıyorum
M mesliynay Forum Okuru 21 Haziran 2019 #115 Mügü' Alıntı: kimse yazmiyor bari ben yazayım bu gün yapılacak işler kızımın odasına temizlenecek dip bucak Genişletmek için tıkla ... Ev temizliğinde hangi deterjan ürünlerini kullanıyorsunuz kızlar ?
Mügü' Alıntı: kimse yazmiyor bari ben yazayım bu gün yapılacak işler kızımın odasına temizlenecek dip bucak Genişletmek için tıkla ... Ev temizliğinde hangi deterjan ürünlerini kullanıyorsunuz kızlar ?
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Haziran 2019 #116 Likapam' Alıntı: Ben hastanelerden geri gelmiyorumki evdede bi şey yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır kız geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur
Likapam' Alıntı: Ben hastanelerden geri gelmiyorumki evdede bi şey yapamıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırdır kız geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Haziran 2019 #117 mesliynay' Alıntı: Ev temizliğinde hangi deterjan ürünlerini kullanıyorsunuz kızlar ? Genişletmek için tıkla ... ya ben çok çeşit kulanıyorum şimdilik lok kulanıyorum
mesliynay' Alıntı: Ev temizliğinde hangi deterjan ürünlerini kullanıyorsunuz kızlar ? Genişletmek için tıkla ... ya ben çok çeşit kulanıyorum şimdilik lok kulanıyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Haziran 2019 #118 markete gidince çok alıyorum ya çocuklar diyor hep anne önce temizlik rayonuna gidiyorum 😉
Likapam Paylaşımcı Melek 21 Haziran 2019 #119 Mügü' Alıntı: hayırdır kız geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur Genişletmek için tıkla ... Hamilelik için canım işlemleri yapmaya başladım
Mügü' Alıntı: hayırdır kız geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur Genişletmek için tıkla ... Hamilelik için canım işlemleri yapmaya başladım
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Haziran 2019 #120 Likapam' Alıntı: Hamilelik için canım işlemleri yapmaya başladım Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı haber et tamamı rabim kucağın doldursun inşallah tez zamanda
Likapam' Alıntı: Hamilelik için canım işlemleri yapmaya başladım Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı haber et tamamı rabim kucağın doldursun inşallah tez zamanda