M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #141 yemek yenildi ve masa duruyor silinecek ve çay katacağım ocağa çok kötü bir hava var ya 😉
Likapam Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #142 Kaynanama sınır oldum bi kocama kadar yemek yaptım uzandım
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #143 Likapam' Alıntı: Kaynanama sınır oldum bi kocama kadar yemek yaptım uzandım Genişletmek için tıkla ... kız sen kaynanylamı otuyrorsun
Likapam' Alıntı: Kaynanama sınır oldum bi kocama kadar yemek yaptım uzandım Genişletmek için tıkla ... kız sen kaynanylamı otuyrorsun
Likapam Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #144 Mügü' Alıntı: kız sen kaynanylamı otuyrorsun Genişletmek için tıkla ... Yok allahtan bir değiliz ama aynı binadayız ha bire gelip yemek sorması sinir etti akşama kadar dışarda akşam gelir ne yaptın ayy yeter 😡😡😡
Mügü' Alıntı: kız sen kaynanylamı otuyrorsun Genişletmek için tıkla ... Yok allahtan bir değiliz ama aynı binadayız ha bire gelip yemek sorması sinir etti akşama kadar dışarda akşam gelir ne yaptın ayy yeter 😡😡😡
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #145 Likapam' Alıntı: Yok allahtan bir değiliz ama aynı binadayız ha bire gelip yemek sorması sinir etti akşama kadar dışarda akşam gelir ne yaptın ayy yeter 😡😡😡 Genişletmek için tıkla ... sorarlar onlar benim kaynanam vefat edeli 24 sene oldu
Likapam' Alıntı: Yok allahtan bir değiliz ama aynı binadayız ha bire gelip yemek sorması sinir etti akşama kadar dışarda akşam gelir ne yaptın ayy yeter 😡😡😡 Genişletmek için tıkla ... sorarlar onlar benim kaynanam vefat edeli 24 sene oldu
Likapam Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #146 Mügü' Alıntı: sorarlar onlar benim kaynanam vefat edeli 24 sene oldu Genişletmek için tıkla ... Valla ben dua ediyorum elden ayaktan düşürmesin benim bi bardak suyumu rabbim ona nasip etmesin daha 1.5 yıllık evliyim bi rahat vermedi evime bi şey almadi
Mügü' Alıntı: sorarlar onlar benim kaynanam vefat edeli 24 sene oldu Genişletmek için tıkla ... Valla ben dua ediyorum elden ayaktan düşürmesin benim bi bardak suyumu rabbim ona nasip etmesin daha 1.5 yıllık evliyim bi rahat vermedi evime bi şey almadi
M Mügü Paylaşımcı Melek 10 Temmuz 2019 #147 hu bu gün iş yapıyorum ya girdim çıktım siteye sabah mutfağın kırkını çıkarmaya niyetiyim
Likapam Paylaşımcı Melek 10 Temmuz 2019 #148 Mügü' Alıntı: hu bu gün iş yapıyorum ya girdim çıktım siteye sabah mutfağın kırkını çıkarmaya niyetiyim Genişletmek için tıkla ... Mutfağı topladım ama üstten makinayı açtım sırada çamaşır katlama var offf ya
Mügü' Alıntı: hu bu gün iş yapıyorum ya girdim çıktım siteye sabah mutfağın kırkını çıkarmaya niyetiyim Genişletmek için tıkla ... Mutfağı topladım ama üstten makinayı açtım sırada çamaşır katlama var offf ya
M Mügü Paylaşımcı Melek 10 Temmuz 2019 #149 Likapam' Alıntı: Mutfağı topladım ama üstten makinayı açtım sırada çamaşır katlama var offf ya Genişletmek için tıkla ... benimde var çamaşır kanatlanacak
Likapam' Alıntı: Mutfağı topladım ama üstten makinayı açtım sırada çamaşır katlama var offf ya Genişletmek için tıkla ... benimde var çamaşır kanatlanacak