gönülcüm sen namazini nasil kiliyorsun ben bir kac gündür kilmadim namazimi.. ama baslamak istiyorum lakin nasil kilsam diye düsümüyorum.
Sen nasil kilioyrsun canim?
Teşekkürler Gönül ve Smiley.. bu arada rabbim sana da şifa versin.. Ağrısız sorunsuz bir hamilelik dönemi yaşatsın ve hayırlısı ile bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin bize... Cinsiyeti de gönlünden ne geçiyo ve hayırlısı ne ise o olsun 😉
Ben simdi bir abdest alip deneyim bakim Insallah kila bilirim.
Biraz eyilince karnim cok agriyor, bebede akilli durmuyor icten, plazentayi zedelemis....
Rabbim yardimcimiz olsun... Amin
Benim icimden Kiz geciyordu rüyada flnda kizdi... Ama erkek cikti... Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etdin. Amin
Ya tabiki hayırlısı ama ben de ne yalan söyliim kız istiyorum.. Bu kadar hevesliyken süslü süslü giydirmek, cilvesini izlemek istiyorum .. 🙂 Bu cumartesi bende kontrole gidecem, çok ümidim yok göstereceğine ama çok merak ediyorum. Bakalım ne olacak.. 🙂
Namaz konusunda bende muzdaribim kızlar yaa.. Dikkat etmeye çalışıyorum ama evde hep uyuduğum için yatsı kaçıyo, sabaha kalkamıyorum.. işyerinde ne kıldıysam o 🙁
slm kizlar bende carsamba sabah ve dün gece kanama oldu. hersey yolunda gözüküyor. bebegimde hicbir sorun yok. bebek asagida diye kanamalar normal.. yatcakmisim zaten yatiyordum. bu arada cinsiyetini carsamba göstermedi. bugünde ben sormadim 🙂 ama 14cm olmus. bi pozlar veriyorki görmeniz lazim. simdilik bu kadar pazartesi bidaha gitcem kontrole...bu yasima kadar hic bu kadar yatigimi hatirlamiyorum🙂
gecmis olsun gönülcüm, aynen bende öyle... benimde ara ara halen kanamalarim oluyor.... masallah bebise... insallah en kisa zamanda cinsiyetini ögrenirsin canim....
kızlar cumartesi kontrole gittim.. kafasını ellerini ayaklarını görmek, hareket ettiğini görmek çok güzel bi duyguymuş... Çok heyecanlandım.. 13. hafta yeni bittiği için cinsiyeti konusunda doktor %90 erkek ama kesin değil dedi.. çok merak ediyorum acaba nasıl birşey olacak.. Rabbim tüm bayanlara bu duyguyu tattırsın.. Ama ben bebeğimi görünce doktora soracağım tüm soruları unuttum 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?