slm kızlaaarr slm smicim arkadaşınız yorgunluktan ölüyor bırak nete girmeyi nefes zor alıyorum 🙂 valla şaka maka sonunda taşındım yerleştim sayılır çok zor oldu bu 8 aylık hamile halimle ben fazla bişey yapmasamda koşuşturmacası yetti çok şükür taşındım yeni evime ama çok zor oldu sagolsun yardımcım çoktu ama yinede herşey senle dönüyo ve mobilya fırın çamaşır mak.aramak beni çok yordu herşey yavaş yavaş yerine oturuyor bakalım bugün yarın kızlarımın odasıda gelince tamam olcak baya bişeyler..
kilo konusuna gelince ben hala 11.5 kilo almışım öyle duruyorum son 30 günüm falan kaldı bakalım hayırlısıyla tamamlarız inş.kilo mühim değil..
bebişimin keyfi yerinde hiç durmuyo sürekli kııpır kıpır ve benimde bi dişim kırıldı içi çürük artık doğumdan sonra bakıcam çaresine ilaç kullanmak istemiyorum agrıda olmadıgından...ilk nst mize geçen hafta girdik çok sıkıldım bende panikatak oldugundan bağlanmak biraz canımı sıktı açıkçası .ordada hiç durmadı meleğim elim butondaydı hep 🙂 sonuçlar iyi dedi doktorum demir hapımı 2 ye çıkardı zaten zor içiyorum 🙁 mide yanmalarım artık tavan yaptı dayanamıyorum ama isyan etmemeye çalışıyorum onun dışında bi problem yok çok şükür buarada bi boşlukta doğum çantama bulduklarımı koymaya başladım düngece ilk bezimizi aldık 🙂) unutmuşum bezalmayı kızım ben taşıycam diye elinden bırakmadı bakalım sonra nasıl olacak 🙂 buarada baya bi kıyafet almışım 2 tanede bit kadar külotlu çorap aldım 2 de elbise bayılıyorum bakmaya yaaa hastane çıkışı annem aldı bende 2 takım hemen giydirmeye aldım birsürüde tek alt üst takımlar falan oldu..amma çok şey birikmiş taşınma telaşından ancak girebildim sizler nasılsınız öpüyrm kızlar...
teşekkür ederim kızlar 🙂 bilgisayar çöktü de bayaa uzak kaldım netten.aynen ben de doğum sonrasından endişeliyim.bebeğin sağlığı konusunda vesveselere kapılıyorum bu aralar çoğunlukla ortada bişey yokken.
kızlar ya ben doğum iznimi 32.haftada aldım ama evde çok sıkılıyorum offf.emekliliği bekleyip sonra sıkılan tipler gibiyim.okulda olsam bu kadar acıkmıyordum ama evde herşey elimin altında diye 3 saatte bir atıştırıyorum.sabah 72,5 kiloyu gördüm 🙁
önümüzdeki salı 34.hafta kontrolümüz var.bakalım hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun,yavrularımıza merhamet etsin inşallah 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?