Tepsi kebabı

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Tepsi kebabı
antep tepsi kebabı gaziantep tepsi kebabı
MALZEMELER
500 gr az yağlı kıyma
1 demet maydanoz
1 adet kuru soğan
2 su bardağı su
1 kaşık salça
4 diş sarımsak
2 adet domates
5 adet sivri biber
kimyon
karabiber
pul biber
tuz
yarım çay bardağı sıvı yağ

HAZIRLANIŞI
Tepsinin içine kıymayı koyup üzerine ince kıyılmış maydanoz, doğranmış soğan ve sarımsak ile sıvı yağ, baharatlar ve tuz ekleyin, iyice yoğurun. Tepsiye yayın, üzerine eritilmiş salça dökün, daha sonra domates ve biberle üzerini süsleyip fırın da 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
 

Benzer İçerikler

papatya57
Cevaplar
7
Görüntüleme
2K
Young bride
Young bride
*MeleK*
Cevaplar
1
Görüntüleme
2K
bilyana
B
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
792
*MeleK*
Lamazi
Cevaplar
0
Görüntüleme
3K
Lamazi
Lamazi
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
15K
*MeleK*
Üst