Ters ilişkiye girdim içime boşaldı ertes kullandım kanamam geldi yardım kızlar
Ters ilişkiye girdim içime boşaldı ertes 72 kullandım kanamam geldi yardım kızlar
Arkadaşlar başından beri anlatayım erkek arkadaşımla bir süre önce ters ilişkiye girdik ve içime boşaldı engel olamadım üstüne 1 saat sonra Ertes 72 hapı kullandım ve sonrasında kanamalarım oldu reglıma 3-4 gün kala bitti reglıma 3 gün kala tekrardan Regl gibi kanamalarım başladı ve korkmaya başladım yarın doktora gidicem ultrasyona giricem birşey çıkarmı korkmalımıyım ?
Selamlar hayatım, sen içime boşaldı deyince ben normal ilişki zannettim ama anal ilişkide içine boşalsa da hamile kalamazsın Ertes hapı kullanan kadınlarda hemen akabinde kanamalar olur zira bu hap adetini söktürür kanama normaldir korkulacak bir şey yok. Ultrasonda ne çıkacak allaşkına 🙂 Boş korku hiç bir şey olmaz rahat ol. Bilgi mahiyetinde aşağıdaki konuları incelemeni tavsiye ediyorum gülüm.
Ertes 72 ertesi gün hapı kullananlar ertes 72 kullananların yorumları Kızlar herkese selamlar benim başıma bir durum geldi engel olamadım da. Erkek arkadaşımla ters ilişki yaşadım içime boşaldı sonrasında peçeteyle sildi ancak 1 saat ertes 72 hapı kullandım sizce olur muyum hamile miyim ?
Merhaba. Dün kız arkadaşımla ilişkiye girdim bugün eczaneden ertes 72 adında ertesi gün hapı aldım ve kız arkadaşım içti. Fakat hapı kullandıktan sonra internete baktığımda hap hakkında pek yorum bulamadım. Kullananlar veya hap hakkında bilgisi olan var mı ne kadar etkilidir ?
Ertesi gün hapı kullanıp kanaması olanlar ne yapmalıyım ? Ertes Hapı sonrası kanamam oldu ve reglime 5 gün kala bitti sonrasında aradan 1-2 gün geçti tekrardan oldum sebebi nedir korkmalımıyım