B beklenenbebis Forum Okuru 27 Ocak 2011 #1 Tesettürlü bayanlara çeşitli modeller pardesü modelleri çeşitli türban modelleri Tesettür modasını takip eden bayanların vazgeçilmezleri çoktur işte onlardan bazıları....
pardesü modelleri çeşitli türban modelleri Tesettür modasını takip eden bayanların vazgeçilmezleri çoktur işte onlardan bazıları....
best_dream Hamiş Melek 27 Ocak 2011 #2 Ya bende kapanmak istiyorum ama tam hazır değilim galiba.Böyle kıyafetleri görünce çokta özeniyorum.Hayırlısı inşallah.
Ya bende kapanmak istiyorum ama tam hazır değilim galiba.Böyle kıyafetleri görünce çokta özeniyorum.Hayırlısı inşallah.
K Kayıtsız Üyeemili Forum Okuru 28 Ocak 2011 #4 güzelama örtemıyom ben yaaa ya bende kapalıyım ama eşarpları bunlar gıbı yapamıyommm nasıl örtülürrr anlatırmısınız
güzelama örtemıyom ben yaaa ya bende kapalıyım ama eşarpları bunlar gıbı yapamıyommm nasıl örtülürrr anlatırmısınız
miss angel Yeni Üye Üye 23 Mart 2011 #8 beğendm bunu ben🙂https://www.meleklermekani.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=101140
S selsebil25 Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2011 #9 mrhb hanımlar bana yardım edin bende pardesü alacam bi türlü karar vermiyorum bi tane çıt çıtlı var kullanışlı olurmu acaba.... acil cevap
mrhb hanımlar bana yardım edin bende pardesü alacam bi türlü karar vermiyorum bi tane çıt çıtlı var kullanışlı olurmu acaba.... acil cevap