bende 14 yaşındayım ve tırnak yiyodum işte ısırıp atıyodum ama şimdi bıraktım önce bir daha yememeliyim diceksin ben öyle yaptım sonra acı oje sürdüm tüm parmaklarıma yarabandı taktım 1 -2 hafta böyle gezdim ve yemiyorsun ya yarabandı acı oje filan olunca işte bende yemedim daha doğrusu yiyemedim ee sonrada alıştım ve bıraktımmm............
tatlım takma tırnak sakın kullanma bence..onlar çıkarsa daha da rezil olursun arkadaşlarının yanında...kendine engel ol yeme..acı oje sür...uzat en azından bir haftada çok azıcık uzar..olsun en azndan çok kısa durmasından güzeldir
vay be benim gibi 15 yaşında olan biri ve oda benim gibi sıkıntıdan stresten tırnaklaırnı ısırıp atıyo. inanın aynı şeyleri bnde yapıyorum. biliyorum cnm bu cok kötü bir huy. bi bakıyosunki elin agzında bide tırnagına bakıosun tırnak kalmamış. bütün bunlar farkında olmadan oluyo. bnmde tırnaklarım şu anda kısa. bnmde 8 gün içinde uzaması gerekiyo aynı sorun bnm içinde gecerli. fikirleirniz için saol her ne kadar bana yazılmasada
tatlım geç gördüm çagrını kusura bakma handanca ablamız sana güzel bilgiler vermiş öncelikle takma tırnak konusuna da katılıyorm bulabilirsin sahsen marketler bile görüyorm canını sıkma canımcım..........
Bu arada canım ben 14 yaşındayım =) yanlışlıkla 15 yazıyor orada Takma tırnak konusu kötü hiç güzel değil neden çünkü onlar büyümeyi önlüyor vede bir işe yaramıyor birde protez tırnak var oda sadece uca takılıyor ama bendekinde uca taksan çok komik durur.
ya meraba ben daha 12 yaşndayım tırnaklarım acayip kısa ... Arkadaşlarım alay geçiyorlar .. uzatıyorum tekrar yiyorum ama yutmuyorum atıyorum .. Çok kötü bir görünümü var çok üzülüyorum ağlıyorum her gece.. Acaba bi çarem varmı tırnaklarımın arkadaşlarım gibi olması için? 🙁
Sally Hansen Nail Growth Miracle Tırnak Uzatıcı var 33 lira onu kullan kesin uzar veye paran yoksa parlatıcı ojenin yarısını dök içine limon sık kullan akşam sürdünmü sabah sil hergün yap çok yararı olacak ve tırnakların güçlenecek
aynı dert benim arkadasımdada vardı kozmetikcilerde tırnak besleyen ve cabuk uzatan ojeler var onlardan kullandı bi haftada istediği boyutta olmustu .. benimkiler cok cabuk uzuyor aynı sekilde halamında 😀 halamın sırrı sürekli suda tutmasıymıss 😀