gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.326
    Beğenilen Mesajlar:
    2.277
    Ödül Puanları:
    113

    Tontişler tatlısı

    Konu, 'Tatlılar' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    MALZEMELER 2 yufka
    1 su bardağı ceviz
    1 su bardağı tahin
    1 su bardağı toz şeker
    2 su bardağı su
    tarçın

    HAZIRLANIŞIÖnce yufkayı 4 eşit parçaya bölün. Ceviz, tahin ve tarçın karışımını yufkaya sürüp rulo haline getirin. Hepsini teflon tavada kızartın. 1 su bardağı şekerle, 2 bardak suyu şerbet yapın. Sıcak olarak tatlının üzerine dökün. Ilıkken servis yapın ve tarçınla süsleyin

     
Tontişler tatlısı konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Rokoko tatlısı

    Rokoko tatlısı

    rokoko tatlısı rokoko tatlisi rococo tarifi rococo tatlısı nasıl yapılır Değişik bir tat , mutlaka deneyin kızlar MALZEMELER 1 paket krem şanti 4 yumurta 1 bardak şeker kakao 1 paket petit beurre bisküvi 2 bardak süt HAZIRLANIŞI Krem şanti 2 bardak süt ile hazırlanır.Yumurta ve şakar çırpılır.krem şantiye eklenip tekrar çırpılır.Bu karışım ikiye ayrılıp yarısına kakao...
  2. Şam tatlısı

    Şam tatlısı

    şam tatlısı video şam tatlısı Kızlar severek yiyeceğiniz bir tatlı Şam tatlısı:) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı un 2,5 su bardağı irmik 1 çay kaşığı karbonat 1 çay bardağı kurutulmuş tuzsuz fıstık Şerbeti için 2,5 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu Yoğurt ve toz şekeri derin bir kapta iyice çırpın.Un,irmik,karbonatı ekleyip...
  3. Kivi Tatlısı

    Kivi Tatlısı

    kivi tatlısı kivi tatlisi tatlısı tarifi Her mevsim yenilebilecek bir tatlı tarifi kivi tatlısı :)melişlerim deneyin:) Malzemeler 6 adet kivi 2 yemek kaşığı nişasta 1 su bardağı toz şeker Hazırlanışı Kivilerin kabuklarını soyup blendırdan geçirin .Derin bir tencereye alıp üzerine şekeri ve nişastayı katın.Yoğunlaşıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin.Kaselere pay edip üzerlerini...
  4. Çin Tatlısı

    Çin Tatlısı

    MALZEMELER 1 bardak un 1 bardak nişasta 1 kaşık pakmaya 2 adet muz 1 bardak su HAZIRLANIŞI Un nişasta ve pakmayayı bir kabın içinde su ile karıştırın. Muzları parmak kalınlığında kesin. Kestiğiniz muzları bulamaca batırın. Kızgın yağda 30sn kadar kızartın.Üstüne bal dökün. İsteğe göre üzerine fıstık veya ceviz serpin.

Sayfayı Paylaş