Young bride Banned 2 Mart 2011 #1 Topuk süsleme Kıyafetlerde olduğu gibi topuklarda da bir zımbalama pullama boncuklama modası var .Bence hoş duruyor çok abartılmadığı sürece işte buyrun !🙂
Kıyafetlerde olduğu gibi topuklarda da bir zımbalama pullama boncuklama modası var .Bence hoş duruyor çok abartılmadığı sürece işte buyrun !🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mart 2011 #2 Dediğin gibi abartılmadığı sürece herşey güzeldir bence biraz daha sade olsa bana göre daha iyi olur diye düşünüyorum🙂
Dediğin gibi abartılmadığı sürece herşey güzeldir bence biraz daha sade olsa bana göre daha iyi olur diye düşünüyorum🙂
S sihirlielma Yeni Üye Üye 5 Mart 2011 #4 *MaWi' Alıntı: Dediğin gibi abartılmadığı sürece herşey güzeldir bence biraz daha sade olsa bana göre daha iyi olur diye düşünüyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... katılıyorum sade daha iyi sanki🙂
*MaWi' Alıntı: Dediğin gibi abartılmadığı sürece herşey güzeldir bence biraz daha sade olsa bana göre daha iyi olur diye düşünüyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... katılıyorum sade daha iyi sanki🙂