*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 30 Ocak 2011 #1 Topuklu ayakkabılar topuklu ayakkabılar Topuklu sevenlere birbirinden güzel topuklu ayakkabılar buldum.Günlük hayatınız olsun biryerlere giderken vs her kıyafetinize mutlaka topuklu giyiyorsanz bunlar tam sizlik zarifliği ve şıklığıyla insanın gözlerini büyülüyor
topuklu ayakkabılar Topuklu sevenlere birbirinden güzel topuklu ayakkabılar buldum.Günlük hayatınız olsun biryerlere giderken vs her kıyafetinize mutlaka topuklu giyiyorsanz bunlar tam sizlik zarifliği ve şıklığıyla insanın gözlerini büyülüyor
zuzumm_ Daimi Üye Üye 30 Ocak 2011 #2 ben topuklu ayakkabı sevmem ama sondaki güzelmiş kuzum ellerine sağlık
ي يeKe®îм Forum Okuru 30 Ocak 2011 #4 Ben çok severim topuklu ayakkabıyı babette kullanırım ama daha çok topuklu.. Ve payaştıklarına bayıldım.
Ben çok severim topuklu ayakkabıyı babette kullanırım ama daha çok topuklu.. Ve payaştıklarına bayıldım.
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 30 Ocak 2011 #5 bu tür ayakkabıları baştan sevmezdim ama daha sonra hoşuma gitmeye başladılar her şeyin altına giyebiliyorsun elbise etek kot ...🙂teşekkürler bitanem🙂
bu tür ayakkabıları baştan sevmezdim ama daha sonra hoşuma gitmeye başladılar her şeyin altına giyebiliyorsun elbise etek kot ...🙂teşekkürler bitanem🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 30 Ocak 2011 #7 $ul€' Alıntı: bunu istiyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... Yok sana o benim 😀 nihaha