B beklenenbebis Forum Okuru 12 Şubat 2011 #1 Topuklu ayakkabıların asaleti Her kadın farklı olmak ister.Farklı giyinmek farklı saç modeli yapmak ve en önemlisi farklı topuklu aykkabılarla çekiciliklerini arttırırlar.Topuklu ayakkabı arayışındaysanız.... Hanımlar topukların büyülü ahengiyle başbaşa bırakıyorum sizleri. Buyrun meleklermekanı farkıyla sizlerle
Her kadın farklı olmak ister.Farklı giyinmek farklı saç modeli yapmak ve en önemlisi farklı topuklu aykkabılarla çekiciliklerini arttırırlar.Topuklu ayakkabı arayışındaysanız.... Hanımlar topukların büyülü ahengiyle başbaşa bırakıyorum sizleri. Buyrun meleklermekanı farkıyla sizlerle
$ul€ Yeni Üye Üye 14 Şubat 2011 #2 Çok güzeller canım gerçekten... keşke üstünde durmayı becerebilsemde ben de giysem ama nerdeeee
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Şubat 2011 #3 Bayıldım gerçekten çok güzeller anca özel günlerde giyebiliyorum..Genelde spor takılıyorum paylaşım için teşekkürler canım 🙂)
Bayıldım gerçekten çok güzeller anca özel günlerde giyebiliyorum..Genelde spor takılıyorum paylaşım için teşekkürler canım 🙂)